Κωνσταντίνος Λάγκος: Τι κοινά έχει με τον Λούη που υποδύεται στη σειρά «4ΧΧΧ4»;
Media

Κωνσταντίνος Λάγκος: Τι κοινά έχει με τον Λούη που υποδύεται στη σειρά «4ΧΧΧ4»;

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «4ΧΧΧ4».

Στη σειρά «4ΧΧΧ4» υποδύεστε τον Λούη, έναν ήσυχο άνθρωπο. Τελευταία όμως νιώθει ότι θα γίνει ο superman.

Πράγματι, ο Λούης αποφάσισε να κάνει την επανάστασή του, δηλαδή αποφάσισε να είναι πιο σίγουρος για τον εαυτό του, επειδή δέχθηκε φιλοφρονήσεις και κομπλιμέντα από δύο γυναίκες, ένωσε όλη του τη ζωή τα ζητούσε από τη γυναίκα του και δεν τα έπαιρνε. Αυτό του έδωσε την ώθηση να αισθανθεί πιο σίγουρος για τον εαυτό του και να θέλει να είναι η ιδανικότερη εκδοχή του.

Μήπως όμως από τη στιγμή που αρέσει στις γυναίκες είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνες χωρίς να το έχει καταλάβει;

Ο Λούης δεν καταλαβαίνει και πολλά πράγματα ούτως ή άλλως... (γελάει) Ο ίδιος σίγουρα ψάχνει την αποδοχή που ποτέ δεν είχε από τη γυναίκα του. Τώρα που νιώθει ότι την κερδίζει, ειδικά στο θέμα της Λυδίας που τον βλέπει σαν superman, προσπαθεί να ζήσει διαφορετικά.

Τα τελευταία χρόνια σας είχαμε συνηθίσει σε δραματικούς ρόλους και σε πιο δυναμικούς χαρακτήρες... Πώς αποφασίσατε να επιλέξετε αυτόν το ρόλο;

Είχα πάρα πολλά χρόνια να κάνω κάτι ανάλαφρο. Τελευταία φορά ήταν με το «steps» στον ΑΝΤ1. Μου είχε λείψει λίγο, ήθελα να προσπαθήσω, να δοκιμαστώ, να δω αν μπορώ να προσεγγίσω και έναν πιο ανάλαφρο χαρακτήρα. Και είναι πολύ ωραίος ο Λούης, είναι ένας τύπος που εμένα μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας, ζει στον κόσμο του, πετάει κάποιες σοφίες πού και πού...Έχει ενδιαφέρον.

Ξέρει και να μαγειρεύει. Εσείς ξέρετε να μαγειρεύετε;

Ναι, σε αυτό μοιάζουμε πολύ.

Σε τι άλλο μοιάζετε;

Όσο και αν δεν θέλω να το παραδεχτώ, νομίζω ότι του μοιάζω και εγώ λίγο στην αφέλεια και ίσως και σε κάποια άλλα πράγματα που ντρέπομαι να πω.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved