Το Love and Travel ταξιδεύει στα Ζαγοροχώρια
Media

Το Love and Travel ταξιδεύει στα Ζαγοροχώρια

Ο Πέτρος και η Σοφία, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, ταξιδεύουν στην Ήπειρο στα πανέμορφα, γραφικά Ζαγοροχώρια με την εκπομπή «Love and Travel». 

Σε ένα τέτοιο ταξίδι δεν θα μπορούσαν να λείψουν, τα τραγούδια, ο χορός, οι σπιτικές πίτες και το τσίπουρο, δηλαδή όλη η παράδοση της Ηπείρου!

Στο χωριό Βίτσα, στο κρυφό στολίδι του Ζαγορίου, ανακαλύπτουν ένα εστιατόριο μόνο με μανιτάρια και μαγειρεύουν όσα έχουν μαζέψει νωρίτερα στους πρόποδες του βουνού.

Συνεχίζουν τη ρομαντική βόλτα τους σ’ ένα από τα πιο ξακουστά Ζαγοροχώρια, το εντυπωσιακό, γραφικό Πάπιγκο και τις Κολυμπήθρες, που θυμίζουν μια φυσική ζωγραφιά.

Στο Μονοδένδρι, καθώς σουρουπώνει, βρίσκονται στο σημείο εκείνο με τη μοναδική θέα στο Φαράγγι του Βίκου και στη χαράδρα του, που θεωρείται η πιο βαθιά σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Πάνω στο πέτρινο γεφύρι της Κόνιτσας, σ’ αυτό το λιθόχτιστο αριστούργημα της ηπειρώτικης τέχνης, στήνεται στην στιγμή ένα αυτοσχέδιο γλέντι με άλλους ταξιδιώτες, περαστικούς από την περιοχή.

Το γλέντι συνεχίζεται στο Αηδονοχώρι, όπου η Σοφία φτιάχνει με τα χεράκια της παραδοσιακή λαχανόπιτα και κερνά όλους τους καλεσμένους, φίλους από τα γειτονικά χωριά. Στην Ήπειρο οι χοροί δεν τελειώνουν ποτέ και ο Σάββας Σιάτρας, μία από τις μεγαλύτερες φωνές της Ηπείρου, αφιερώνει τραγούδια στους δύο παρουσιαστές του «Love and Travel».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved