Γιώργος Μητσικώστας: «Πιστεύω ότι στην τηλεόραση λεφτά υπάρχουν»
Media

Γιώργος Μητσικώστας: «Πιστεύω ότι στην τηλεόραση λεφτά υπάρχουν»

Ο Γιώργος Μητσικώστας ετοιμάζεται για νέα εκπομπή, αυτή τη φορά στη δημόσια τηλεόραση, ενώ κάνει το ντεμπούτο του και στον κινηματογράφο.

Δεν τον απασχολεί πλέον το παρελθόν, ούτε οι σχέσεις που δεν προχώρησαν

«Η συνεργασία μου με το Epsilon ήταν καταδικασμένη από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο Φυντανίδης, ο οποίος με είχε φέρει εκεί και κατά κάποιον τρόπο με προστάτευε», αποκαλύπτει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει: «Πιστεύω ότι στην τηλεόραση, όπως και στις business γενικότερα, λεφτά υπάρχουν. Απλώς, υπάρχουν για άλλους. Για ημέτερους, για παρεΐτσες. Αφού δεν πας στο σκάφος του τάδε και στη βίλα του δείνα και πας με κάτι φίλους σου στην ταβέρνα και στο γήπεδο, δεν θα κάνεις τίποτα. Μου τα λένε, δεν είναι ότι κάνω εικασίες Οταν ξεκινούσα τη δουλειά, πριν από πολλά χρόνια, κάποιος -γνωστό όνομα- μου είχε πει κάτι που δεν το είχα καταλάβει τότε, αλλά συνειδητοποιώ τώρα τι εννοούσε. Μου είπε "Γιώργο, εσύ δεν είσαι από τους ανθρώπους που θα σπρωχτούν και όπου πέσουν". Μεγάλη κουβέντα. Εχει πλάκα το γεγονός ότι πολλές φορές μου στέλνουν και email για το ποιος ευθύνεται για την απόλυση μου και μάλιστα κωδικοποιημένα, με τα αρχικά του "ηθικού αυτουργού", φωτογραφίζονται τον χωρίς να λένε όνομα και με βάζουν στη διαδικασία να ψάχνω.

Τις περισσότερα φορές είναι άτομα τα οποία ούτε που φαντάζεσαι, όπως η σύντροφος Κάποιου ηθοποιού που παίζει τένις ή κάνει σάουνα με τη γυναίκα κάποιου που έχει επιρροή και όχι οι πολιτικοί πρώτης γραμμής. Όταν έφυγα από το Epsilon, συνέχισα τη δουλειά μου μέσα από το Διαδίκτυο διότι μου αρέσει και η τεχνολογία πολύ. Εκεί είμαστε ανεξάρτητοι, κάνουμε τα βιντεάκια μας και προχωράμε», διευκρινίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved