Χρήστος Βασιλόπουλος: «Είναι ακριβό σπορ να είσαι ηθοποιός στο Χόλιγουντ»
Media

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Είναι ακριβό σπορ να είσαι ηθοποιός στο Χόλιγουντ»

Ηθοποιός σε σειρά του NBC για Primetime Emmy (Blindspot) με περίπου έντεκα εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο; Φυσικά το κατάφερε αυτό ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

«Η συγκεκριμένη σειρά γυρίζεται στη Νέα Υόρκη και έστειλα tape, βιντεάκι με την ακρόασή μου για το ρόλο» λέει ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

«Είναι ωστόσο ακριβό σπορ να είσαι ηθοποιός στο Χόλιγουντ. Καθημερινά κάνεις μαθήματα υποκριτικής, πηγαίνεις σε γυμναστήρια, κάνεις μαθήματα για την προφορά, πληρώνεις τον ατζέντη σου και τον μάνατζέρ σου. Μπορεί να κλείσεις μια διαφήμιση και να βγάλεις μέσα σε μια μέρα 30 χιλιάδες δολάρια αλλά μπορεί και να πας σε δέκα ακροάσεις και να μην κλείσεις καμία. Είναι κομμάτι της δουλειάς η οικονομική ανασφάλεια. Αυτή η πόλη κινείται γύρω από τους καλλιτέχνες που θέλουν να συντηρήσουν ζωντανό το όνειρό τους.

Εννοείται κάνουμε κι άλλες δουλειές. Δυο φορές την εβδομάδα δουλεύω ως πορτιέρης/υποδοχή σε κυριλέ εστιατόριο και χαιρετώ πελάτες σαν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Σον Πεν που έρχεται για φαγητό με τον Μπόνο. Δεν είναι κάτι τρομερό για εμάς. Δεν θα βγάλουμε ποτέ selfie, είναι αιτία απόλυσης. Στο Λος Άντζελες όταν βλέπεις κάποιον τόσο διάσημο είσαι cool. Είναι κομμάτι της πόλης οι σταρ που μπορούν ανενόχλητοι να κυκλοφορούν. Είναι τόσο νορμάλ αυτό στο L.A», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved