Το τατουάζ: Το σχέδιο του Αλέξανδρου για να αποκαλύψει ποιοι τον εκβιάζουν με την κόρη του
Media

Το τατουάζ: Το σχέδιο του Αλέξανδρου για να αποκαλύψει ποιοι τον εκβιάζουν με την κόρη του

Σήμερα στο Τατουάζ, παρά τις αντιρρήσεις της Τατιάνας, η Βέρα έχει δρομολογήσει πλέον τον χωρισμό της με τον Θεοχάρη, ενώ αντίθετα η Αμαλία δείχνει να προσκολλάται όλο και περισσότερο πάνω του.

Η Μαργκώ προσπαθεί ν’ αλλάξει την απόφασή του Τόνυ, να σταματήσουν το εμπόριο όπλων. Στο μεταξύ, ακούγοντας κρυφά τα όσα έχει καταγράψει η Αμαλία στο κασετόφωνο, η Έμιλυ τρομοκρατείται. Η Τατιάνα, σοκάρει την Βέρα όταν της ομολογεί πως ερωτεύτηκε τον Τόνυ. Προκαλώντας τον Γρηγόρη, να μιλήσει για τον serial killer, ο Ορφέας θ’ ακούσει κάτι από τον υπαστυνόμο, που θα τον βάλει σε μεγάλη ανησυχία.

Η Άννα και ο Αλέξανδρος ζουν ξανά τον έρωτα τους, ενώ η Τατιάνα μιλάει στην Βέρα για τον δικό της έρωτα με τον Τόνυ. Μια κακοποιημένη κοπέλα που καταφεύγει στο νοσοκομείο, δίνει στην Τατιάνα να καταλάβει πως το κύκλωμα σωματεμπορίας που πίστευε πως εξάρθρωσε, ζει και βασιλεύει. Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος καταστρώνει ένα σχέδιο για να αποκαλύψει ποιοι τον εκβιάζουν με την κόρη του, ενώ μια νέα απειλή «ανατέλλει» για τον Αλέξανδρο και την Άννα, στο πρόσωπο της Εύας. Η Έμιλυ, στην Ελλάδα, προσπαθεί να βοηθήσει την Αμαλία να βγάλει άκρη με το κομμάτι του παρελθόντος της που δεν θυμάται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved