Survivor 2018: Διάσημοι: Παπαργυρόπουλος: Vote for... Nassos
Media

Survivor 2018: Διάσημοι: Παπαργυρόπουλος: Vote for... Nassos

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψει πολλές γυναικείες καρδιές.

Ο 32χρονος επιχειρηματίας, εκτός από… business plans έχει και μεγάλη αγάπη στην τέχνη και είναι παράλληλα και ηθοποιός.

Ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, Αργύρη, στον χώρο της διασκέδασης, ενώ έχει κάνει πραγματικότητα και το άλλο του όνειρο, αυτό της υποκριτικής.

Έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στο «Rex» στο «Rocky Horror Show».

Ο Νάσος μεγάλωσε στα νότια προάστια της Αθήνας και, παράλληλα με το σχολείο και τα μαθήματά του, πέρασε πολύ χρόνο από τα παιδικά του χρόνια στα «Αστέρια Γλυφάδας», το εμβληματικό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής που ανήκει στον πατέρα του Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

Νονός του είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος. Αποφάσισε να σπουδάσει θέατρο, τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα, ενώ συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στο UCLA του Λος Αντζελες, παρακολουθώντας παράλληλα και μαθήματα σκηνοθεσίας και κινηματογράφου.

Παρόλο που η αγάπη του στρεφόταν πάντοτε προς τις τέχνες, αφοσιώθηκα τελικά στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Έκανε ένα ταξίδι στην Ινδία και εκεί λόγω της ενασχόλησής του και με το personal training, παρακολούθησε μαθήματα γιόγκα.

Στο παρελθόν φήμες τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Paris Hilton και αργότερα με την Βίκυ Κάβουρα. Είχε σχέση όμως με την Lindsay Lohan με την οποία έχουν μαζί το ομώνυμο club στο κέντρο της Αθήνας και παραμένουν συνέταιροι παρά τον χωρισμό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved