Dancing with the Stars: Αυτοί είναι οι κριτές του λαμπερού σόου
Media

Dancing with the Stars: Αυτοί είναι οι κριτές του λαμπερού σόου

Ποιοι θα χορέψουν στο παρκέ του «Dancing with the stars 6» το γνωρίζουμε. Το ποιοι θα τους κρίνουν όμως, δεν είναι και απόλυτα ξεκαθαρισμένο. 

Πάντως, η Ελεονώρα Μελέτη είπε το «ναι» και θα είναι στην επιτροπή µαζί µε την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Αλέξη Κωστάλα και τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Φήμες τις τελευταίες ώρες θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να έχει εμπλοκή στην κριτική επιτροπή, χωρίς όμως κάτι να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.
Σε ό,τι αφορά τους διαγωνιζόµενους, από το πάνελ του «Πρωινού» στην πίστα του «Dancing» θα βρεθεί, σύμφωνα με τη real, ο Κώστας Τσουρός, ενώ το τελικό ΟΚ για να διαγωνιστούν έδωσαν επίσης ο ∆ηµήτρης Κόκκοτας, ο Αλµπέρτο Εσκενάζυ, ο Ανθιµος Ανανιάδης, ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Βαγγέλης Κακουριώτης, µέλος του συγκροτήµατος Boyz and noise. Ιδιαίτερη συµµετοχή αναµένεται να είναι αυτή του παραολυµπιονίκη στίβου Μιχάλη Σεΐτη, ο οποίος µε ακρωτηριασµένο το δεξί του άκρο έχει πάρει χρυσό µετάλλιο στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα στίβου στα 400 µ. Σε τελική ευθεία για να κλείσει είναι και η οµάδα των γυναικών. Βέβαιη είναι η συµµετοχή της Χριστίνας Λαµπίρη, της ∆ωροθέας Μερκούρη, της Μαρίας Κορινθίου, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Μυριέλλας Κουρεντή, ενώ πολύ κοντά στο... φώτο φίνις είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη -συζητά και η έτερη αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη-, η Ολγα Πηλιάκη, που µετείχε και στο «Nomads», και η Αννυ Πανταζή, αδελφή της Κλέλιας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved