Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μειώνω και να υποτιμώ κανένα»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μειώνω και να υποτιμώ κανένα»

Φέτος παρουσιάζει το Slam. Ωστόσο, έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο η Ελένη Τσολάκη να μην είναι την επόμενη χρονιά στον Alpha;

«Εχω σκεφτεί και σκέφτομαι εδώ και πολλά χρόνια το ενδεχόμενο να μην είμαι καν σε αυτήν τη δουλειά. Θα ήταν πολύ, ματαιόδοξο από μέρους μου να σκέφτομαι ότι για τα απόμενα 20 χρόνια θα είμαι στην τηλεόραση. Φυσικά και είναι μέλημα μου και θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά πάω ένα βήμα κάθε φορά» τόνισε στο TV Έθνος.

-Υπάρχει κάποιος λόγος που θα σε έκανε να αποφασίσεις να μην ξαναβγείς στο γυαλί;

«Είμαι αρκετά μικρή ακόμη για να το πω αυτό. Δεν θα απορούσα να σου πω κάποιον λόγο αυτήν τη στιγμή, έναν λόγο να παρατήσω τη δουλειά μου και να κάθομαι σπίτι μου. Τώρα αν συνέβαινε κάτι που θα με πλήγωνε πάρα πολύ ή θα προσέβαλε την ηθική μου, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα.»

-Αν δεν συνέβαινε κάτι κακό, αλλά κάτι καλό;

«Οπως είναι ένα παιδί, για παράδειγμα... Λεν μπορώ να το ξέρω, γιατί δεν ξέρω πώς είναι το να είσαι μητέρα. Ακούω διάφορες μανούλες που δουλεύουν και έχουν το παιδάκι τους, βλέπω άλλες που αποστασιοποιούνται. Δεν μπορώ να το προγραμματίσω, θα το αφήσω να το δείξει η ζωή.»

-Μια και μιλάμε για το μέλλον, ιδανικά με ποιον θα ήθελες να συνεργαστείς τηλεοπτικά;

«Το πρώτο όνομα που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι αυτό του Χρήστου Φερεντίνου. Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο, παρακολουθώ αυτό που κάνει χρόνια και μου αρέσουν ιδιαίτερα η ζωντάνια του, το χιούμορ του, η ευγένεια του.»

- Σου έχει συμβεί ποτέ να σε έχει καλέσει κάποιος στην εκπομπή του και να μην έχεις αποδεχθεί την πρόσκληση;

«Λέγοντας ότι «δεν θέλω εγώ να πάω»; Οχι δεν μου έχει συμβεί. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μειώνω και να υποτιμώ κανέναν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved