Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είµαι Σκορπιός, οπότε είµαι λίγο ζηλιάρης, αλλά δεν το δείχνω»
Media

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είµαι Σκορπιός, οπότε είµαι λίγο ζηλιάρης, αλλά δεν το δείχνω»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτει άγνωστα στοιχεία πίσω από τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και... όχι μόνο! 

Κριτική σού κάνει (σ.σ. η Ευρυδίκη Βαλαβάνη) για την τηλεοπτική σου παρουσία;

Σίγουρα ο καθένας µας παίρνει την άποψη του άλλου. Μου λέει την άποψή της. Εγώ, ωστόσο, δεν έχω την εµπειρία για να µπορώ να κρίνω τα ρεπορτάζ της. Της λέω τη γνώµη µου ως τηλεθεατής.

Είσαι ζηλιάρης;

Είµαι Σκορπιός, οπότε είµαι λίγο ζηλιάρης, αλλά δεν το δείχνω.

Η τηλεόραση είναι όπως τη φανταζόσουν;

Ολα είναι πολύ πιο δύσκολα από όσο τα φανταζόµουν. Η συµµετοχή µου στο «Survivor» δεν ήταν ακριβώς «τηλεόραση», αφού δεν υπήρχε ένας καθορισµένος ρόλος τον οποίο έπρεπε να ακολουθήσω. Ηµουν περισσότερο ο εαυτός µου. Η µοναδική και ουσιαστική τηλεοπτική µου εµπειρία ήταν η συµµετοχή µου ως καλεσµένου στο «Survivor Πανόραµα». Οσο περνάει ο καιρός, η τριβή µου µε την κάµερα γίνεται εντονότερη. Η Ντορέττα Παπαδηµητρίου και ο ∆ηµήτρης Μηλιόγλου µε έχουν υποστηρίξει πολύ. Είµαι πολύ τυχερός που συνεργάζοµαι µε τους συγκεκριµένους ανθρώπους. ∆εν θα µπορούσα να είχα συµµετάσχει σε καλύτερη οµάδα.

Τη σκεφτόσουν ως προοπτική δουλειάς;

Εµένα η δουλειά µου είναι personal trainer. Αυτή ήταν και θα συνεχίσει να είναι, γιατί αυτό ξέρω να κάνω πολύ καλά. Βλέπω τα πράγµατα στη ζωή ως εµπειρίες και προκλήσεις. Οπως ακριβώς µου δηµιουργήθηκε η περιέργεια βλέποντας το τρέιλερ του «Survivor», έτσι δέχτηκα και τη συγκεκριµένη πρόκληση - κι ας βγει όπου βγει.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved