Δήμος Βερύκιος: Σε ποια στέλνει «Πακέτο» και ποια η αντίδραση της όταν θα τον δει;

Δήμος Βερύκιος: Σε ποια στέλνει «Πακέτο» και ποια η αντίδραση της όταν θα τον δει;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου  και κάνει ποδαρικό στο 2018 ανοίγοντας τρία πακέτα. Τρεις διαφορετικές ιστορίες ζωής που κάθε μία θα ξαφνιάσει και θα συγκινήσει για διαφορετικό λόγο με την εξέλιξή της.

Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, βρίσκεται στην θέση του αποστολέα απέναντι από την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Το πακέτο του είναι ιδιαίτερο και πολλοί είναι αυτοί που θα ξαφνιαστούν με την τόλμη και το θάρρος του. Παραλήπτριά του, μια μυστηριώδης ξανθιά γυναίκα που αναστατώνεται όταν αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο άνθρωπος που την καλεί στην εκπομπή.

Ο Αντώνης, ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, ήταν το παιδί εκείνο που στα διαλείμματα στο σχολείο επέλεγε την απομόνωση, που στα γενέθλιά του δεν ερχόταν στο σπίτι κανένας συμμαθητής του για να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα του. Όμως κάποια στιγμή βρέθηκε τυχαία ένας άνθρωπος στο δρόμο του, που πίστεψε σ’ εκείνον και κατάφερε να τον κάνει πρωταθλητή Ελλάδας στην πυγμαχία. Αυτή η νίκη για τον Αντώνη ήταν κάτι παραπάνω από ένα μετάλλιο. Ποιος σημαντικός άνδρας του ελληνικού αθλητισμού ήταν ο άνθρωπος που χάρισε στον Αντώνη την πρώτη νίκη στην ζωή του;

Η Λία είναι μια γυναίκα που πάλεψε και παλεύει για ότι πολυτιμότερο έχει στην ζωή. Όταν το 1998, μετά από πολλούς αγώνες και προσπάθειες, κατάφερε να υιοθετήσει την μονάκριβη κόρη της, δεν φαντάστηκε ποτέ πως λίγα χρόνια μετά θα αναγκαζόταν να την εγκαταλείψει. Ποιοι ήταν άραγε οι λόγοι που την ανάγκασαν να μείνει δώδεκα χρόνια μακριά από το παιδί της; Ήταν οκτώ ετών όταν την είδε για τελευταία φορά… Σήμερα είναι 20 ετών! Τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να περιγράψει κανείς αυτή την πρώτη συνάντηση μάνας – κόρης μετά από τόσα χρόνια.

GALLERY