Γιατί να βάλεις το ράδιο στους 98,6;
Media

Γιατί να βάλεις το ράδιο στους 98,6;

Σμαράγδια στον λαιμό, ρουμπίνια στα δάχτυλα… και όλα μαζί σερβιρισμένα με ένα κουταλάκι; Είναι αυτός ο σουρεαλισμός της καθημερινότητας ή μήπως είναι ένας νέος, απλός συνδυασμός που θα γίνει συνήθεια; Η νέα καμπάνια του ραδιοφωνικού σταθμού Μουσικός 98,6 θα σε αφήσει με το στόμα… ανοιχτό!

Παρά την μόλις 6μηνη παρουσία του στο χώρο, ο ραδιοφωνικός σταθμός Μουσικός 98,6 κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη νέα και ανατρεπτική καμπάνια του, περνώντας τα μηνύματα που θέλει μέσα από την Τέχνη. Η καμπάνια αυτή του ραδιοφωνικού σταθμού, είναι εμπνευσμένη από το πάντρεμα ακουσμάτων, που χωρίς επαναλήψεις κάνει ο Μουσικός 98,6, με δημιουργικά κοινής εικαστικής υπογραφής και συνδυάζοντας ασπρόμαυρες εικόνες με έντονα χρωματικά στοιχεία που ξεπροβάλλουν μέσα από στίχους τραγουδιών που αντέχουν στον χρόνο.

Το ερέθισμα θα φτάσει στον καθένα με διαφορετικό τρόπο και θα «γράψει» μέσα του με διαφορετική ένταση. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη μουσική!

Ο Μουσικός 98,6 αγγίζει με συναίσθημα τους ακροατές της πρωτεύουσας και βάζει μουσική στη μέρα και τη νύχτα τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ο Νίκος Νικολακόπουλος μετά τα περάσματά του από τους πασίγνωστους ραδιοφωνικούς σταθμούς, Μελωδία και Ελληνικός, δημιούργησε τον Μουσικό 98,6. Έναν σταθμό που φιλοδοξεί να παίζει το διαχρονικό ελληνικό τραγούδι όπως ακριβώς του αξίζει.

Οδηγείς και… «κολλάει» η ματιά σου στο παλιό σου παλτό! «Άκουσες» το κύμα να παφλάζει στη στάση του λεωφορείου… Ζήλεψες τα σμαράγδια στο τρόλεϊ που μόλις πέρασε από μπροστά σου! Από αμηχανία, μέτρησες τα σπασμένα κομμάτια της καρδιάς που γέμισαν όλη την Αθήνα…

Στο σπίτι, το αυτοκίνητο, τη δουλειά… πάντα υπάρχει χώρος για τα διαχρονικά τραγούδια!

Ανοιχτός στο νέο ερέθισμα με ματιά vintage… Γίνεται; Βάλε 98,6 και θα το μάθεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved