DWTS 6: Υπερπαραγωγή το φετινό σόου χορού
Media

DWTS 6: Υπερπαραγωγή το φετινό σόου χορού

Ένα από τα μεγαλύτερα «χαρτιά» του ΑΝΤ1, το Dancing with the Stars 6 κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου, με σκοπό να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Οι άνθρωποι του καναλιού έχουν... πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και έχουν ετοιμάσει ένα υπερθέαμα που σίγουρα θα «μετρήσει» στον ανταγωνισμό. Αυτό που θα δουν οι τηλεθεατές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret θα είναι πρωτόγνωρο καθώς πρόκειται για μια υπερπαραγωγή, με interactive δάπεδο. Τι σημαίνει αυτό; Πως ένα διαδραστικό σύστημα προβολής έχει λογισμικό το οποίο μετατρέπει το δάπεδο σε ένα δυναμικό και συναρπαστικό «περιβάλλον».

Θα υπάρχουν γραφικές απεικονίσεις, ενώ κάθε εμφάνιση διαγωνιζομένου θα είναι διαφορετική, καθώς θα αλλάζει η σκηνή, όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει στον διαγωνισμό της Eurovision. Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Γιάννης Λάτσιος και οι συνεργάτες του έριξαν στο τραπέζι ιδέες και τρόπους για να συναρπάσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Πλέον, οι διαγωνιζόμενοι δεν θα εμφανίζονται με απλό τρόπο στην πίστα, αλλά θα υπάρχουν δεξιά και αριστερά δυο μεγάλες σκάλες. Με λίγα λόγια, όλα θα είναι πιο εντυπωσιακά. Οσο για την ώρα προβολής; Θα ξεκινά στις 21.00 και θα κρατάει πάνω από τρεις ώρες. Ακόμα κανείς δεν γνωρίζει πόσο ακριβώς, αφού είναι ή πρώτη φορά που συμμετέχουν περισσότερα ζευγάρια, δηλαδή δεκαέξι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved