Γιάννης Ποιμενίδης: «Όλοι βρίσκουμε πτυχές μας που είναι πιο σκοτεινές»
Media

Γιάννης Ποιμενίδης: «Όλοι βρίσκουμε πτυχές μας που είναι πιο σκοτεινές»

Για τον ρόλο του Παύλου στην «Παρθένα Ζωή» και για τις εξελίξεις στη σειρά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Ποιμενίδης.

Οι επιλογές του παρελθόντος θα καθορίσουν κατά πολύ το, μέλλον του;

«Κάπως έτσι συμβαίνει πάντα. Το παρελθόν καθορίζει το μέλλον μας. Δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις από αυτά που έχεις κάνει. Στη ζωή δεν γίνεται reset, δεν είσαι υπολογιστής. Το παρελθόν σε ακολουθεί και είναι πάντα παρόν. Ο χρόνος είναι έννοια γενική και μπερδεμένη»

Είναι καλός άνθρωπος ο Παύλος; «Δεν ξέρω αν υπάρχει ουσιαστικά καλός ή κακός άνθρωπος. Αν είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, όλοι βρίσκουμε πτυχές μας που είναι πιο σκοτεινές, έστω και σαν σκέψεις που περνούν από το μυαλό μας. Το αν είναι κάποιος καλός ή κακός φαίνεται στις πράξεις τους. Οι πράξεις του Παύλου έχουν λίγο και από τα δύο, αλλά μπορείς να τον δικαιολογήσεις γιατί τα βιώματα του είναι τέτοια που τον οδηγούν στο πώς θα διατηρήσει τις ισορροπίες του και τον ερωτά του για τη Ζωή»

Βάζει πάνω από όλα τη φιλία, τον έρωτα ή τον εαυτό του; «Νομίζω πως πάνω από όλα βάζει τον ερωτά του. Αυτό είναι που τον καθορίζει σε μεγάλο βαθμό. Μέχρι πρότινος έβαζε τον εαυτό του. Ήταν και είναι εγωιστής, αλλά και παράλληλα δίκαιος. Από τη στιγμή που ερωτεύτηκε, αυτό τον καθόρισε. Η Ζωή είναι η προτεραιότητα του», λέει στο Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved