Λιάγκας: «Έχω ζητήσει ποτέ από κάποιον να ασχοληθεί με εμένα ή να αναπαράξει κάτι το οποίο είπα;»
Media

Λιάγκας: «Έχω ζητήσει ποτέ από κάποιον να ασχοληθεί με εμένα ή να αναπαράξει κάτι το οποίο είπα;»

Αδιαμφισβήτητα ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα τα οποία συζητιούνται πολύ κυρίως για τις δηλώσεις ή τα σχόλια που κάνουν.

«Πρέπει να απολογηθώ για αυτό; Έχω ζητήσει ποτέ από κάποιον να ασχοληθεί με εμένα ή να αναπαράξει κάτι το οποίο είπα; Ίσα ίσα, αυτό που λέω είναι μην ασχολείστε άλλο με εμένα. Τώρα αν οι άλλοι θεωρούν ότι πρέπει να ασχοληθούν, δεν μπορώ να τους το απαγορεύσω. Και δεν με ενοχλεί η αναπαραγωγή των όσων λέω. Εκείνο που με ενοχλεί είναι το ψέμα και η διαστρέβλωση και έχω υποστεί και τέτοιες συμπεριφορές. Προσφάτως αντέδρασα με ένα εξώδικο και όχι μια αγωγή, θεωρώ ότι ποτέ δεν θα έκανα αγωγή, γιατί δεν θέλω να μου κάνουν κι εμένα. Δεν θέλω να το κάνω σε ένα συνάδελφο μου η σε άτομα που κάνουν μια δουλειά στην τηλεόραση και να ζητήσω λεφτά. Αλλά με ενοχλεί η εμμονή, το ψέμα, η διαστρέβλωση... Η κριτική δεν με ενοχλεί καθόλου», σχολιάζει ο παρουσιαστής στο περιοδικό 7 μέρες tv.

Όσο για το αν σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο υπάρχει η δυνατότητα να κρατηθούν φιλίες με συναδέλφους ή συνεργάτες λέει:

«Εμένα οι πολύ στενοί μου φίλοι είναι δύο τρία άτομα που βρίσκονται εντελώς εκτός χώρου, με αυτούς κάνω παρέα. Από το χώρο μου με τους μόνους που έχω κάνει παρέα είναι με τον Θέμη Γεωργαντά κι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Δεν θεωρώ ότι είναι ένας χώρος που μπορούν να καλλιεργηθούν και να υπάρξουν φιλίες. Υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχουν κακίες, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις από πίσω και για αυτό εγώ έχω αποφασίσει ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Αποφεύγω τις κάμερες, προσπαθώ να είμαι όσο πιο διακριτικός μπορώ και με τη ζωή μου αλλά με τον τρόπο που φέρομαι ως δημοσιογράφος και ως παρουσιαστής», καταλήγει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved