I wanna Marry You: Αυτό είναι το concept της νέας εκπομπής
Media

I wanna Marry You: Αυτό είναι το concept της νέας εκπομπής

Ένα καινούριο dating show που έρχεται «πακέτο» από την Τουρκία θα κάνει πρεμιέρα στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ.

Μετά το τέλος του «My Style Rocks», που πήγε ανέλπιστα καλά στη «μάχη» της τηλεθέασης, τα στελέχη του σταθμού αναζητούσαν κάποιο καθημερινό ριάλιτι και η πρόταση που τους έκανε η τουρκική εταιρία Acun Medya τους βρήκε σύμφωνους. Πρόκειται, όπως αναφέρει το Τηλέραμα, για το «I wanna Marry You» («Θέλω να σε παντρευτώ» που προβάλλεται με επιτυχία στη γειτονική μας χώρα, σημειώνοντας μάλιστα υψηλότερες τηλεθεάσεις από το «Μy Style Rocks».

Στο καινούριο για τη χώρα μας ριάλιτι υπάρχουν δύο ομάδες, μία αντρών και μία γυναικών, που τη μισή διάρκεια της ημέρας η καθεμιά μένει σε ένα σπίτι και οι συμμετέχοντες προσπαθούν με τις ικανότητες, τις δεξιότητες, αλλά και τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά τους να κερδίσουν ψήφους ώστε να περάσουν περισσότερο χρόνο με την άλλη ομάδα και να βρουν το ιδανικό ταίρι.

Οι τηλεθεατές μάλιστα συμμετέχουν «παντρεύοντας» τα ζευγάρια, ενώ ύστερα από 20 εβδομάδες ανακηρύσσεται το νικητήριο ζευγάρι, που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο, ενώ αν αποφασίσουν να παντρευτούν, τότε κερδίζουν και τη διοργάνωση του γάμου τους, αλλά και το γαμήλιο ταξίδι! Εκτός από το καθημερινό απογευματινό επεισόδιο, ο ΣΚΑΙ θα προβάλλει κάθε Παρασκευή και ένα «Gala» επεισόδιο του ριάλιτι στη βραδινή ζώνη προγράμματος, όπου οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες.

Οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες και βρίσκονται στην Τουρκία, γι' αυτό οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται εκεί για δύο συνεχόμενες ημέρες, όσο διαρκούν τα γυρίσματα για τα εβδομαδιαία επεισόδια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved