Σίριαλ το «Πάντα καλά» του Παύλου Μάτεσι
Media

Σίριαλ το «Πάντα καλά» του Παύλου Μάτεσι

Το πολυδιαβασμένο και αγαπημένο μυθιστόρημα του Παύλου Μάτεσι «Πάντα καλά» μεταφέρεται στη μικρή οθόνη.

Αφού εξασφάλισαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του βιβλίου, οι παραγωγοί Παύλος Παπαχριστοφίλου και Σταύρος Καπελούζος, με την εταιρία τους, βρίσκονται όπως αναφέρει ο Τηλεθεατής σε επαφές με τηλεοπτικό κανάλι. Πρόκειται για την ιστορία μιας ιδιαίτερης γειτονιάς, με ανθρώπους χαρούμενους, άοπλους, χωρίς φιλοσοφία, κάλλος, όνομα, γνωριμίες, χωρίς άγκυρες... Δηλαδή... αθώους, γοητευτικούς και πολύ αστείους, που όμως ξέρουν και θέλουν να ζήσουν.

Τώρα, ενισχυμένοι και περισσότεροι, σχηματίζουν μια συμμορία-παρέα και μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες έρχονται για να μας φωνάξουν μια ευχή: «Πάντα καλά!». Την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου υπογράφει ο θεατρικός -και όχι μόνο- συγγραφέας Παναγιώτης Μέντης. Ήδη έχουν κλείσει για τη σειρά αγαπημένοι πρωταγωνιστές της τηλεόρασης και του θεάτρου, ενώ συνεχίζονται οι επαφές για την ολοκλήρωση του καστ.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της σειράς έχει αναλάβει ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μυθιστόρημα «Πάντα καλά» συζητιόταν να μεταφερθεί το 1983 στην ΕΡΤ-1, με τίτλο «Κυρία Αρσενία, σ' αγαπώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved