Μπεγνής: Και φέτος, όπως όλες σχεδόν τις φορές μου πρότειναν να είμαι στο Dancing with the stars 6
Media

Μπεγνής: Και φέτος, όπως όλες σχεδόν τις φορές μου πρότειναν να είμαι στο Dancing with the stars 6

Ο Μέμος Μπεγνής εξηγεί γιατί όσες φορές του έχουν κάνει πρόταση να είναι στο Dancing with the stars, ο ίδιος έχει πει όχι! 

Αν έγραφε µια σειρά ο Πάνος Αµαραντίδης, όπως το «Ακρως οικογενειακόν» που σε έκανε γνωστό στο πλατύ κοινό, θα δεχόσουν;

Με µεγάλη χαρά. Ο Πάνος είναι πνευµατικός µου πατέρας, µε στήριξε από το ξεκίνηµά µου και συνεχίζει να το κάνει µε αγάπη. Μαζί του συνεργάζοµαι εξαιρετικά τον καιρό αυτό στη µουσική παράσταση «Ολου του κόσµου οι µουσικές», µαζί έχουµε κάνει πολλά κοινά «χτυπήµατα» και τον εκτιµώ επαγγελµατικά και προσωπικά. Είναι οικογένειά µου.

Ισχύει ότι σου πρότειναν και φέτος να συµπράξεις στο «Dancing with the stars»;

Όπως το λες! Και φέτος, όπως όλες σχεδόν τις φορές... Μια χαρά το κάνουν και χωρίς εµένα και κατανοώ απόλυτα συναδέλφους που πηγαίνουν σε αυτό. Απλώς δεν µου αρέσει το ότι πολλές φορές κάποια talent shows από τα υπάρχοντα -δεν µιλάω για το «Dancing»- αποκτούν στοιχεία ριάλιτι. Απέχω λοιπόν.

Για το «Survivor» να µην σε ρωτήσω...

Να µην ρωτήσεις (σ.σ.: γελάει)! ∆εν το έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται να το δω, γιατί δεν µε αφορούν τα παιχνίδια επιβίωσης και τα ριάλιτι ως λογική.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved