Ευαγγελία Αραβανή: «Αγαπώ πολύ τον χορό»
Media

Ευαγγελία Αραβανή: «Αγαπώ πολύ τον χορό»

Πώς αισθάνεται η Ευαγγελία Αραβανή που επιστρέφει στο «DWTS», όχι ως χορεύτρια πλέον αλλά ως οικοδέσποινα;

«Πάντα, μου άρεσε να παρακολουθώ το "dwts", ακόμα και πριν λάβω μέρος σε αυτό. Αγαπώ πολύ τον χορό. Έχω ασχοληθεί με αυτόν σε μικρότερη, ηλικία, είμαι λοιπόν ιδιαίτερα χαρούμενη που επιστρέφω στο σόου, σε διαφορετική θέση αυτή τη φορά. Σίγουρα ξέρω πολύ καλά πόσο κόπο και ιδρώτα ρίχνουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι. Άρα θα είμαι ένας άνθρωπος στον οποίο θα μπορούν να στηριχτούν!»

-Νομίζω ότι φέτος ήταν η χρονιά σας, αφού και το «My style rocks» ήταν ένα επιτυχημένο κόνσεπτ. Γενικότερα όμως μετά το «X Factor» τα επαγγελματικά σας έχουν ανοδική πορεία. Σας ξάφνιασε ωστόσο η πρόταση του ΑΝΤ1;

«Αυτή η τηλεοπτική σεζόν άρχισε πολύ καλά και, όπως φαίνεται, το ίδιο καλά μπήκε και το 18. Η αλήθεια είναι ότι όλα ξεκίνησαν ουσιαστικά από τη συμμετοχή μου στο "X Factor", όπου ήμουν για 2 χρονιές. Επειδή είμαστε πια στο δεύτερο μισό της σεζόν και αρχίζουν νέα πράγματα, θα μπορούσε να προκύψει οτιδήποτε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περίμενα κάτι συγκεκριμένο. Η πρόταση όμως από τον ΑΝΤ1 με χαροποίησε πολύ και προέκυψε όταν είχε ολοκληρωθεί το My style rocks».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved