Δωροθέα Μερκούρη: «Είναι καταπληκτική εμπειρία το Dancing και απορώ πώς είχα πει «όχι» τόσες φορές»
Media

Δωροθέα Μερκούρη: «Είναι καταπληκτική εμπειρία το Dancing και απορώ πώς είχα πει «όχι» τόσες φορές»

Ποιος έπεισε τη Δωροθέα Μερκούρη να συμμετάσχει στο Dancing with the stars 6 και πώς βιώνει την εμπειρία η ίδια; 

Πώς ήρθε το «Dancing with the stars στη ζωή σας;

Μου το είχαν ξαναζητήσει κι άλλες χρονιές απλώς δεν είχα καθόλου χρόνο. Η αλήθεια είναί ότι φοβόμουν λίγο, γιατί δεν το είχα ξανακάνει. Τώρα που έχουν μεγαλώσει λίγο τα παιδιά μου κι έχω περισσότερο χρόνο, είπα να το τολμήσω. Επίσης βλέπω ότι το έχουν φτιάξει αρκετά διαφορετικό.

Με τον χορό πώς τα πάτε;

Μου αρέσει να κουνιέμαι, να ακούω μουσική, αλλά δεν υπάρχει στη ζωή μου ο χορός. Δεν χορεύω... Δεν ήξερα να χορεύω έτσι όπως μαθαίνω τώρα. Στην Ιταλία, επειδή υπάρχει μεγάλη οικειότητα με τον χορό, έχω δει από μικρή πολύ χορό στη ζωή μου. Επίσης μια χρονιά που ήμουν στην Ελλάδα είχα παρακολουθήσει ένα «Dancing».

Ηρθατε στην Ελλάδα λόγω του «Dancing»;

Ημουν εδώ και ήθελα να είμαι εδώ αυτούς τους μήνες. Τελειώνει το Λύκειο και η κόρη μου φέτος και ήθελα να είμαι λίγο πιο κοντά της. Πριν εγώ και οι κόρες μου μέναμε στην Ιταλία και ακόμη πιο πριν στην Αμερική. Η Ηλέκτρα είναι 17 και η Γαία 13 ετών.

Τι σας είπαν για τη συμμετοχή σας στο τάλεντ σόου;

Οταν τους ανακοίνωσα ότι το σκέφτομαι και αμφιταλαντευόμουν -γιατί δεν έδωσα αμέσως απάντηση- μου είπαν: «Μα είναι δυνατόν να μην το κάνεις;». Κι εκεί πήρα την οριστική απόφαση. Επίσης μου αρέσει γιατί είναι ένα τάλεντ σόου που δεν εμπεριέχει ριάλιτι στοιχεία. Δεν έχει καμία σχέση με όλα τα ριάλιτι. Είναι απλώς χρρευτικό. Τίποτε άλλο.

Πολλές πρόβες αυτή την περίοδο;

Πάρα πολλές! Και όσες περισσότερες κάνω τόσο πιο χαρούμενη είμαι. Το πρωί, όμως που σηκώνομαι πονάνε τα πόδια μου.

Παρότι είστε μια γυναίκα γυμνασμένη. Εχετε κάνει και εξακολουθείτε να κάνετε γυμναστική στη ζωή σας...

Ναι είμαι, αλλά τελικά όχι τόσο όσο νόμιζα... Καμία σχέση! Αυτό που ζω τώρα είναι το κάτι άλλο. Πραγματικά, όποιος θέλει να κάνει γυμναστική να πάει να χορέψει! Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Είναι ό,τι πιο μαγικό! Και το λέμε με όλους τους καλλιτέχνες που είναι στο «Dancing». Είναι φανταστικά, ξεχνάμε τα προβλήματά μας. Εχουμε ξεφύγει όλοι! Είναι καταπληκτική εμπειρία και απορώ πώς είχα πει «όχι» τόσες φορές.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved