Γιώργος Λιάγκας: «Τι να χορέψω; Να γελάει όλη η Ελλάδα;»
Media

Γιώργος Λιάγκας: «Τι να χορέψω; Να γελάει όλη η Ελλάδα;»

Η εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα αναμφισβήτητα δίνει δύναμη στο DWTS 6. Θα είναι αυστηρός κριτής;

«Θα συνεχίσω να έχω χιούμορ - αυστηρός δεν θα είμαι. Εδώ κάνω χιούμορ με τον εαυτό μου. Αλλάζει ο άνθρωπος; Ο,τι βλέπω θα το λέω όμως. Τεχνικά δεν είμαι σε θέση να κρίνω, θα μιλώ για το αισθητικό αποτέλεσμα μιας χορογραφίας, για τα τεχνικά υπάρχουν άλλοι», λέει στο Secret ενώ για το αν έχει άγχος ξεκαθάρισε: «Δεν έχω το άγχος της παρουσίασης, θα είμαι εδώ για να το απολαμβάνω κάθε φορά. Νιώθω σαν τηλεθεατής που απλώς θα λέει τη γνώμη του. Δεν το βλέπω σαν δουλειά, αλλά σαν διασκέδαση. Είναι καλή τηλεόραση, ωραίο σόου. Γιατί να πω όχι;».

Στην ερώτηση αν θα τον δούμε σε εμφάνιση να χορεύει, απάντησε: «Εγώ κάνα τσάμικο, κάνα καλαματιανό χορεύω. Τι να χορέψω; Να γελάει όλη η Ελλάδα;». Παρουσιάστρια είναι η πανέμορφη Ευαγγελία Αραβανή, που τα τελευταία χρόνια έχει δυναμική παρουσία στην ελληνική τηλεόραση.

«Έχω λίγο άγχος, για να είμαι, ειλικρινής, γιατί πάντα σε ό,τι κάνω πρώτη φορά έχω άγχος. Όμως το καλό είναι πως έχω μάθει να το διαχειρίζομαι», παραδέχθηκε στο Secret και συνέχισε εκφράζοντας τη χαρά της που βρίσκεται σε αυτό το σόου-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1: «Το αγαπώ αυτό το πρότζεκτ, το παρακολουθούσα, έχω συμμετάσχει και εγώ στο παρελθόν σε αυτό και είμαι πολύ χαρούμενη. Το ήθελα πολύ και νομίζω πως είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Τέλος, τόνισε πως δεν θα κάθεται με... σταυρωμένα χέρια, αν βλέπει τους κριτές να είναι αυστηροί. «Αν νομίζουν πως δεν θα μιλάω, κάνουν λάθος. Μπορεί να τους παίρνω και τις ρακέτες με τους χαμηλούς βαθμούς», είπε χαριτολογώντας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved