Γιάννης Ζουγανέλης: «Η σάτιρα μου δεν ισοπεδώνει πρόσωπα, αλλά τις συνήθειες του Νεοέλληνα»
Media

Γιάννης Ζουγανέλης: «Η σάτιρα μου δεν ισοπεδώνει πρόσωπα, αλλά τις συνήθειες του Νεοέλληνα»

Με φόρα, καθώς χαίρει της εκτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, έχει αρχίσει τη νέα χιουμοριστική-σατιρική εκπομπή «Φόρτσα πατρίδα» με τον Γιάννη Ζουγανέλη η οποία προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 10 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η καθημερινότητα, τα μικρά ή τα μεγάλα προβλήματα του μέσου Ελληνα και η σχέση του με την όποιας μορφής εξουσία βρίσκονται στο επίκεντρο του δημοφιλούς δημιουργού και της παρέας του, που χαρίζουν άφθονο γέλιο στο κοινό.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλά στην espresso για την πορεία του στην ΕΡΤ

«Την ΕΡΤ τη θεωρώ το εθνικό μας κανάλι και χρωστάω πολλά σε εκείνη γιατί από εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου. Το 1984 παρουσίασα το "Γκράφίτι", το 1985 τα "Κουφώματα", που ήταν για τότε μια πολύ πρωτοποριακή σατιρκή εκπομπή, ενώ από το 1986 έως το 1988 ασχολήθηκα με όλα τα εορταστικά προγράμματα της ΕΡΤ», λέει ενώ αναφέρεται στο περιεχόμενο της εκπομπής.

«Στην εκπομπή "Φόρτσα πατρίδα" κάνω πραγματικά ό,τι θέλω. Έχω απόλυτη ελευθερία. Δεν έχω σκοπό να σατιρίσω πρόσωπα, αλλά καταστάσεις. Οπως το ότι οι Έλληνες είμαστε φαλλοκράτες. Μέσα από σκετσάκια που καυτηριάζουν την καθημερινότητα μας εκθέτω τη ζωή και τις συνήθειες των Ελλήνων. Δεν μπορώ να μη σατιρίσω τη σχέση της Ελληνίδας με τα κιλά, με τα μπότοξ, με την εικόνα, με όλο αυτό που της έχουν φορέσει οι εκπομπές και τα περιοδικά lifetsyle. Η σάτιρα μου δεν ισοπεδώνει πρόσωπα, αλλά τις συνήθειες του Νεοέλληνα», καταλήγει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved