«Απευθείας» με την ενημέρωση
Media

«Απευθείας» με την ενημέρωση

Καθημερινά δίνουν ραντεβού «Απευθείας» με την ενημέρωση!

Το μαγκαζίνο της ΕΡΤ 1 με τους Μάριον Μιχελιδάκη, Νίκο Μερτζάνη και Κώστα Λασκαράτο έχει κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, που το επιλέγει για να ενημερώνεται έγκυρα και έγκαιρα, και αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του.

H «Espresso» βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ, όπου καθημερινά από τις 10.00 έως τις 12.00 βγαίνει στον αέρα η εκπομπή, και μίλησε με τους βασικούς συντελεστές της.

«Αυτό που ζητά ο κόσμος είναι η απευθείας ενημέρωση σε ζητήματα της καθημερινότητας που δεν άπτονται μόνο των οικονομικών, όπως οι συντάξεις, οι φόροι, οι μισθοί. Τα εισιτήρια στο μετρό με τις ηλεκτρονικές μπάρες είναι ένα τεράστιο ζήτημα για τους πολίτες, γιατί έχει να κάνει με την ποιότητα της ζωής τους. Επίσης, το θέμα με τα Σκόπια και την ονομασία τους είναι κάτι που τους απασχολεί πάρα πολύ. Η εκπομπή μας είναι ένα ζωντανό γκάλοπ... μια ζωντανή δημοσκόπηση», λέει και συνεχίζει:

«Οι τηλεθεατές σε όλα τα σημαντικά θέματα στρέφονται στην εγκυρότητα της ΕΡΤ» αναφέρει και κάνοντας ένα flashback στο... μαύρο στην ΕΡΤ αναφέρει: «Ηταν ένα τεράστιο λάθος. Γι’ αυτό είμαι μαζί στον αγώνα που κάνουν οι συνάδελφοί μου στο Mega για να κρατήσουν ανοιχτό το κανάλι. Στην εκπομπή μας έχουμε μια αρχή: να παρουσιάζονται όλα τα κόμματα και να ακούγονται όλες οι φωνές. Η ΕΡΤ είναι η φωνή των Ελλήνων και λειτουργεί μέσω του ανταποδοτικού τέλους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved