Meryem: Ο Οκτάι κάνει τα πάντα για να μείνει κοντά στη Μεριέμ και βάζει την Ντερίν να την τρομάξει
Media

Meryem: Ο Οκτάι κάνει τα πάντα για να μείνει κοντά στη Μεριέμ και βάζει την Ντερίν να την τρομάξει

Πολλές οι εξελίξεις της σειράς «Meryem».

Ο Γιουρντάλ θα καταφέρει να διαφύγει την την αστυνομία και τελικά αυτός που θα συλλάβουν είναι ο Σαβάς. Στο αστυνομικό τμήμα, ο Σαβάς θα μάθει πως η Ντερίν και ο Οκτάι πήγαν μαζί στο δάσος και αρχίζει να υποψιάζεται ότι τελικά κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

H αστυνομία συνέλαβε τον Σαβάς. Στο αστυνομικό τμήμα, ο Σαβάς έμαθε πως η Ντερίν και ο Οκτάι πήγαν μαζί στο δάσος και αρχίζει να υποπτεύεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους..O Γιουρντάλ, θα βρει άλλον τρόπο προκειμένου να αποζημιώσει τον Οκτάι για τον φάκελο που πήρε από το σπίτι του Τουράν. Τελικά, το σχέδιο φαίνεται να λειτουργεί ομαλά. Όμως, δεν έχουν υπολογίσει τον Σαβάς.

Ο Γιουρντάλ, θα έβρισκε άλλον τρόπο για να αποζημιώσει τον Οκτάι για τον φάκελο που πήρε από το σπίτι του Τουράν. Το σχέδιο φάνηκε να λειτουργεί ομαλά όμως δεν υπολόγησαν τον Σαβάς. Ο Σαβάς είναι έτοιμος πλέον να αποδείξει στη Μεριέμ ότι ο Οκτάι έχει ύποπτες συναλλαγές με τον Γιουρντάλ. Αυτή τη φορά, όλα τα στοιχεία θα εμφανιστούν μπροστά στα μάτια της Μεριέμ.

Ο Σαβάς ήταν έτοιμος να αποδείξει στη Μεριέμ πως ο Οκτάι έχει ύποπτες συναλλαγές με τον Γιουρντάλ.Η πίστωση του Οκτάι τελειώνει και αποφασίζει να βάλει και άλλους στο κύκλωμα. Ο Οκτάι κάνει τα πάντα για να μείνει κοντά στη Μεριέμ και βάζει την Ντερίν να την τρομάξει. Ο Οκτάι εξακολουθεί να απολαμβάνει την πλούσια ζωή του, ενώ ο Σαβάς πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στην αλήθεια. Ο Σαβάς είναι πλέον πεπεισμένος ότι δεν ήταν η Μεριέμ αυτή που προκάλεσε το ατύχημα και αποφασίζει να την αναγκάσει να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Ο Γκουτσλού δεν εφησυχάζει και θα προσπαθήσει να πείσει την Μπουρτζού να ανοίξουν ξανά τον φάκελο του δυστυχήματος. Στο μεταξύ, ο Σαβάς κάνει τα δικά του σχέδια, αλλά η εξέλιξη δεν θα είναι τελικά αυτή που περίμενε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved