Διονύσης Αλέρτας: «Ο χορός όπως και η ζαχαροπλαστική απαιτούν αυστηρότητα»
Media

Διονύσης Αλέρτας: «Ο χορός όπως και η ζαχαροπλαστική απαιτούν αυστηρότητα»

Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε για την συμμετοχή του στο Dancing with the stars. 

Πώς βρέθηκε ένας ζαχαροπλάστης στο παρκέ του “Dancing with the stars»;

«Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν σου έκαναν πρόταση να πάρεις μέρος «το σόου;

«Δεν θα σου πω ψέματα. Με το που χτύπησε το τηλέφωνο μου και έγινε η πρόταση για το show έβαλα τα γέλια, καθώς δεν έχω καμία σχέση με τον χορό. Δεν είχα χορέψει ποτέ στη ζωή μου. Ωστόσο, μου είπαν πως το σόου έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, οπότε αποφάσισα να δοκιμαστώ σε αυτό. Αν είχε έπαθλο 100.000 ευρώ, δεν θα πήγαινα, γιατί δεν θα κέρδιζα. Θέλω να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε. Αφού o σκοπός είναι καλός, δεν το πολυσκέφτηκα. Υπάρχει συναγωνισμός, όχι ανταγωνισμός. Ο καθένας βάζει το λιθαράκι του”

Υπήρχε κάτι που σε άγχωσε πάρα πολύ;

«Αγχώθηκα και αγχώνομαι ακόμα με τον χορό, με τον οποίο δεν έχω καμία σχέση αλλά και με τις κάμερες. Η τηλεόραση δεν είναι η δουλειά μου, εγώ είμαι ζαχαροπλάστης, και παρόλο που έχω κάνει αρκετές τηλεοπτικές, εμφανίσεις, δεν μπορώ να συνηθίσω τη μικρή οθόνη»

Ο χορός μοιάζει με τη ζαχαροπλαστική; Ποια είναι τα βασικά συστατικά για να πετύχει η «συνταγή»;

«Ο χορός όπως και η ζαχαροπλαστική, απαιτεί αυστηρότητα, πρέπει να ακολουθείς πιστά τα βήματα Πρέπει να σέβεσαι τις βασικές αρχές και να τις τηρείς για να μην κάνεις λάθος. Έτσι και στον χορό, αν δεν σέβεσαι τον ρυθμό και τον βηματισμό, δεν βγαίνει αυτό που πρέπει» είπε στο έθνοςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved