Έλα στη θέση μου: Δείτε ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά
Media

Έλα στη θέση μου: Δείτε ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά

Νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδό τους στη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Η αποχώρηση της Αθηνάς Οικονομάκου από την καθημερινή κωμική σειρά άλλαξε τη ροή της ιστορίας και το συγγραφικό επιτελείο δημιούργησε δύο νέους χαρακτήρες για να καλύψουν το κενό που άφησε η απουσία της στη ζωή των υπόλοιπων ηρώων.

Οι ηθοποιοί που θα απολαύσουμε, για πρώτη φορά, στο επεισόδιο 100 που θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου είναι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που τελευταία τον είδαμε στον ρόλο του Ανδροκλή στη σειρά «Οι συμμαθητές» και η Ντάνη Γιαννακοπούλου που πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» ως Νεφέλη.

Εκείνος ενσαρκώνει τον Λουκά Πασαμήτρο, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του χώρου στον οποίο στεγάζονται το οινοποιείο του Λεωνίδα, το καφενείο του Θοδωρή και τα κτήματα που υπάρχουν γύρω, ενώ η ηθοποιός υποδύεται την κόρη του Μίκα. Ο Λουκάς είναι ένας αρχοντικός άνδρας που ζούσε μέχρι τώρα στην επαρχία, ενώ η κόρη του είναι μία δυναμική κοπέλα που έμενε στην Αμερική και επιστρέφει στην Ελλάδα με μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά σχέδια, θέλει να εκμεταλλευτεί για δικό της όφελος τη γονική της περιουσία στα Σπάτα και η επιστροφή της είναι ο λόγος που ο πατέρας της αφήνει την περιφέρεια.

Την ίδια στιγμή, ο Λεωνίδας και ο Βλάσης βρίσκονται υπ' ατμόν καθώς το νέο κρασί τους είναι σε στάδιο παραγωγής. Τότε, εμφανίζεται ο Λουκάς και εκείνοι τον καλοδέχονται. Λίγο αργότερα, φτάνει και η Μίκα, η οποία ανακοινώνει στον πατέρα της τα σχέδια της. Βέβαια, σε αυτά περιλαμβάνονται ο Λεωνίδας, ο Βλάσης και ο Θοδωρής θέλει να δημιουργήσει ένα μεγάλο οινολογικό πάρκο με το όνομα Πασαμήτρου και κατ' επέκταση να τους πετάξει στον δρόμο.

Πηγή: mytv

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved