Meryem: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

Meryem: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Οι εξελίξεις της σειράς «Meryem» είναι πολλές.

Ο Γκουτσλού δεν εφησυχάζει και προσπαθεί να πείσει την Μπουρτζού να ανοίξουν ξανά τον φάκελο του δυστυχήματος. Στο μεταξύ, ο Σαβάς κάνει τα δικά του σχέδια, αλλά η εξέλιξη δεν θα είναι τελικά αυτή που περίμενε.

Ο Οκτάι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων του. Κάνει μια επιχειρηματική συνεργασία με τον Γιουρντάλ Σαργκούν, επιθυμώντας να εργαστεί στην εταιρία Sargun Holding. Όμως, η μεγαλύτερη επιθυμία του Οκτάι είναι να καταφέρει να απομακρύνει τον Σαβάς από τη Μεριέμ.

Ενώ ο Οκτάι έχει καταφέρει τους επιχειρηματικούς του στόχους, δεν καταφέρνει εύκολα να απομακρύνει τον Σαβάς από τη Μεριέμ. Από την άλλη πλευρά, ο Σαβάς βάζει και πάλι τον Αρίφ στην κλινική και η Μεριέμ αρχίζει να τον εμπιστεύεται. Ο Γκουτσλού καταφέρνει επιτέλους να πείσει την Μπουρτζού κι εκείνη αναζητά τα αρχεία του δυστυχήματος.

Το γράμμα «Ş» πάνω στο μανικετόκουμπο, το οποίο έχει καταχωρηθεί ως στοιχείο και βρέθηκε στον τόπο του δυστυχήματος, φέρνει τον Γκουτσλού και την Μπουρτζού πιο κοντά στον στόχο τους. Όταν ο Οκτάι μαθαίνει ότι το μανικετόκουμπο ήρθε στο φως, πανικοβάλλεται. Ο Σαβάς καταφέρνει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τη Μεριέμ και αποφασίζει να μην επιτρέψει στον Οκτάι να την κοροϊδέψει ξανά...

Η Μεριέμ πιάνει επ’ αυτοφώρω τον Οκτάι στο σπίτι που του αγόρασε ο Γιουρντάλ. Στο μεταξύ, η Μπουρτζού και ο Γκουτσλού είναι αποφασισμένοι να μάθουν σε ποιον ανήκει το μανικετόκουμπο, χωρίς να γνωρίζουν τον κίνδυνο που διατρέχουν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved