Αλέξης Κωστάλας: «Στην ΕΡΤ ήμουν όλα αυτά τα χρόνια υπάλληλος, ένα μισθό είχα, ένα μηνιάτικο»
Media

Αλέξης Κωστάλας: «Στην ΕΡΤ ήμουν όλα αυτά τα χρόνια υπάλληλος, ένα μισθό είχα, ένα μηνιάτικο»

Για τα χρόνια που εργάστηκε στην ΕΡΤ ως εκφωνητής, τι του χάρισαν αλλά και πώς ήταν η εμπειρία σε ένα δημόσιο κανάλι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αλέξης Κωστάλας.

Η φωνή του έχει δώσει περισσότερα χρήματα από τη φυσική του παρουσία;

«Δεν σκέφτομαι αυτό που μου έχει δώσει γενικά η δουλειά μου σε χρήματα. Στην ΕΡΤ ήμουν όλα αυτά τα χρόνια υπάλληλος, ένα μισθό είχα, ένα μηνιάτικο, τίποτα έξτρα. Ήμουν πολλά χρόνια να γνωρίσω συναρπαστικούς ανθρώπους, όλα όσα είχα μάθει να τα αξιοποιήσω εκεί. Αισθάνομαι ότι υπήρξα και είμαι πολύ τυχερός»

Υπάρχει κάτι που του λείπει;

«Όσο είμαι ζωντανός, θα υπάρχει η ελπίδα να πραγματοποιηθεί. Εύχομαι να είμαστε καλά και να κοιτάμε μακριά, μπροστά», λέει στο Λοιπόν ενώ σχολιάζει το γεγονός ότι το σόου άλλαξε παρουσιάστρια.

«Είναι η 3η παρουσιάστρια. Πρώτα ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, που ήταν καταπληκτική, έδωσε το δικό της στίγμα με πολύ ωραίο λόγο και ατάκες έξυπνες. Επίσης, πολύ όμορφη κοπέλα, με το δικό της στιλ, η Δούκισσα Νομικού. Τώρα είναι η Ευαγγελία Αραβανή, δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί της, απλώς τη θυμάμαι όταν είχε λάβει μέρος στο «DWTS» ως διαγωνιζόμενη. Ήταν πολύ ωραία παρουσία και πολύ ωραίος ο χορός της. Πιστεύω ότι κι εκείνη θα δώσει το δικό της στιλ», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved