Ζέτα Μακρυπούλια: «Κάποια κομμάτια θυμίζουν παλιότερα σόου, αλλά προσαρμοσμένα στο σήμερα»
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: «Κάποια κομμάτια θυμίζουν παλιότερα σόου, αλλά προσαρμοσμένα στο σήμερα»

Στο παρελθόν την έχουμε δει να παρουσιάζει επιτυχημένα μεγάλα σόου, ο ρόλος της ήταν κυρίως «διεκπεραιωτικός».

Σιγά σιγά ωστόσο απέδειξε πως δεν είναι απλώς μια λαμπερή παρουσία, αλλά έχει χιούμορ και μεγάλη άνεση στον φακό. Γι' αυτό φέτος αποφάσισε να βουτήξει στα βαθιά. Με ένα live πρόγραμμα εξαιρετικά απαιτητικό, που βασίζεται πολύ στον αυτοσχεδιασμό.

Η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια πάντως χαίρεται που έκανε το μεγάλο βήμα στο πλευρό του καλού της φίλου Νίκου Μουτσινά, και δηλώνει έτοιμη για όλα...

Ποιος είναι ο στόχος της στο Sunday Live;
«Τρεις ευχάριστες ώρες! Να κάνουμε τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, να παίξουν μαζί μας, αλλά ταυτόχρονα να "τσαλακωθούμε" κι εμείς. Είναι μια πρόκληση έτσι κι αλλιώς όλο αυτό, αφού το δοκιμάζουμε και οι δύο για πρώτη φορά. Βέβαια, ακόμα και στο θέατρο, όπου κάνεις πρόβες και τον ρόλο σου τον έχεις "τακτοποιημένο" και νομίζεις ότι τον έχεις βρει, τελικά μόνο όταν αρχίζει μια παράσταση, και κυρίως όσο περνά ο καιρός, αντιλαμβάνεσαι την όλη αίσθηση. Αυτό γίνεται και τώρα. Είμαστε μεν πολύ διαβασμένοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά είναι κάτι ζωντανό, που πρέπει να έχει ρυθμό, γι' αυτό θέλουμε τον χρόνο μας να το βρούμε. Ίσως να μην το πετύχουμε ακριβώς από την πρώτη στιγμή, θα μας συγχωρήσετε όμως», λέει στο Τηλέραμα.

Το συγκεκριμένο κόνσεπτ παραπέμπει σε παλιότερα μεγάλα σόου, όπως το «Πολύ την Κυριακή».
«Κάποια κομμάτια θυμίζουν παλιότερα σόου, αλλά προσαρμοσμένα στο σήμερα. Οπως μας είπε και ο κύριος Λάτσιος όταν μας έκανε την πρόταση, ο ΑΝΤΙ έχει αγοράσει τα δικαιώματα μιας μεγάλης "βιβλιοθήκης" πολλών παιχνιδιών που μπορεί να έχουμε δει σε διάφορες εκπομπές, και ξένες και ελληνικές, τα οποία εμείς θα συνθέσουμε. Οι στήλες σε κάθε live θα είναι διαφορετικές, ακριβώς λόγω αυτής της "βιβλιοθήκης". Το σίγουρο είναι πως οι καλεσμένοι μας δεν θα κάθονται σε έναν καναπέ και θα τους παίρνουμε απλά μια συνέντευξη. Όλα θα προκύπτουν μέσα από έναν ρόλο που θα κληθούν να υποδυθούν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved