Βίκυ Παύλου: «Λατρεύω τον αθλητισμό, τον χορό, τη γυμναστική»
Media

Βίκυ Παύλου: «Λατρεύω τον αθλητισμό, τον χορό, τη γυμναστική»

Την απολαμβάνουμε τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ «7 ημέρες» ενώ καθημερινά καλύπτει ειδησεογραφικά θέματα στο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού.

Ο λόγος για την Βίκυ Παύλου η οποία μιλά στο Τηλέραμα για όλα όσα κάνει εκτός ΣΚΑΙ και για το τι είναι αυτό που μπορεί να την απογοητεύσει.

«Έξω από το κτήριο του ΣΚΑΪ περπατάω πολύ. Λατρεύω τον αθλητισμό, τον χορό, τη γυμναστική. Πιο παλιά πήγαινα σινεμά, τώρα όμως δεν αφήνω παιδική χαρά για παιδική χαρά με τη μόλις 2 ετών κόρη μου!
Οι φίλοι μου ξέρουν πως ό,τι έχω να πω θα το πω κοιτώντας τον άλλον στα μάτια. Με ενοχλεί η αδικία. Είμαι πεισματάρα. Μου αρέσει να μαγειρεύω και να βλέπω τους φίλους μου να το απολαμβάνουν. Η καλύτερη μου φίλη είναι η μαμά μου! Της χρωστάω πολλά!», λέει και καταλήγει:

«Όταν απογοητεύομαι, σκέφτομαι τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη: «Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος -αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα 'ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος-, σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved