Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην Κατερίνα Λάσπα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην Κατερίνα Λάσπα

Ο πολυτάλαντος Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά την Κατερίνα Λάσπα σε ένα αποκαλυπτικό «RealtaLK» αποκλειστικά στο Novalifε!

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 22.30 έρχεται ο πολυτάλαντος Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή «RealtaLK», με την Κατερίνα Λάσπα, μόνο στο NovalifεHD! (https://www.youtube.com/watch?v=1BN4jpWJkDo)
Πάθη, έρωτες, σενάρια, Αθήνα-Λος Άντζελες, ταξίδια, παιδικά χρόνια, είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητήσουν οι δυο τους στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «RealtaLK». Η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο οποίος μιλάει για την σχέση με τη γιαγιά, τους γονείς του και το διαζύγιό τους, την δυσλεξία, τα σχολεία από τα οποία τον έδιωξαν αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις μπροστά στις κάμερες. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει, επίσης, που θα γίνουν τα γυρίσματα για τη νέα του ταινία και πως θα κάνει το πρώτο ντοκιμαντέρ της ζωής του. Λέει για πρώτη φορά πως κατάφερε να τρυπώσει 15 χρονών σε γύρισμα ενώ θυμάται ξεκαρδιστικές και συγκινητικές στιγμές πίσω από τις κάμερες στις σειρές του που λατρέψαμε. Επιπλέον, εξηγεί πως ήρθαν στη ζωή του ο Λάκης Λαζόπουλος και οι Δέκα Μήτσοι. Ξεκαρδίζεται στα γέλια όταν ακούει να μιλάνε γι’ αυτόν οι φίλοι και συνάδελφοι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Πάνος Μουζουράκης και συγκινείται όταν ακούει τη Φρόσω Ράλλη να θυμάται πως το όμορφο αγόρι στάθηκε μπροστά της για πρώτη φορά. Τέλος, αποκαλύπτει πως τρελαίνει τους φίλους του επειδή συνεχώς φάσκει και αντιφάσκει, αλλά και για ποιο πράγμα μετανιώνει και δεν θα το ξαναέκανε στη ζωή του.


Η Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένους άνδρες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες που για πολλούς αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς, παράδειγμα προς μίμηση!


Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

GALLERY