Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θα έλεγα πως ήταν το όνειρο μου να το κάνω…»
Media

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θα έλεγα πως ήταν το όνειρο μου να το κάνω…»

Δύσκολα τα πράγματα για τον Νίκο Μουτσινά και την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς το Sunday Love παίζει την Κυριακή απέναντι από το Survivor, το οποίο και φέτος σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

-Σε αγχώνει ο ανταγωνισμός; Απέναντι έχετε το «Survivor»...

«Οχι. Αυτό που θέλω είναι να βγάλει το πρόγραμμα ένα ωραίο αποτέλεσμα. Δεν θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον ανταγωνισμό, θα κάνουμε τα πιο ωραία για να διασκεδάσει ο κόσμος» τόνισε στο TV ΈΘνος.

-Μια και αναφέρθηκα στο «Survivor» όντως σου έγινε πέρσι πρόταση για το «I’m a celebrity get me out of here», που τελικά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μη βγάλει στον αέρα;

«Ναι, είχαμε κάνει συζήτηση γι' αυτό. Το παιχνίδι το είχα δει στο Διαδίκτυο. Μου είχε φανεί πολύ αστείο. Δεν θα σου έλεγα πως ήταν το όνειρο μου να το κάνω. Αλλά ως δουλειά ήταν κάτι το διαφορετικό σε σχέση με όσα έχω κάνει μέχρι τώρα.»

-Τα σόου μεσουράνησαν στην ελληνική τηλεόραση λίγο μετά την έναρξη της ιδιωτικής tv, μέχρι και τις αρχές του 21 ου αιώνα. Υπάρχει χώρος, πλέον, για τη συγκεκριμένη τυπολογία;

«Θεωρείς ότι λείπουν από το κοινό; Στην τηλεόραση χωρούν τα πάντα και ταυτόχρονα τίποτα. Ως λαός κεφάρουμε αρκετά. Μας αρέσει η πλάκα και το γέλιο. Πάντα θα έχουν θέση τα σόου στην τηλεόραση. Δεν σημαίνει πως οποιοδήποτε σόου θα έχει απήχηση στο κοινό. Ομως, ως είδος δεν είναι παλιό. Τι σημαίνει παλιό; Και τα πρωινά είναι παλιά, και τα μεσημεριανά παλιά, και τα τηλεπαιχνίδια, παλιά, ακόμη και τα ριάλιτι. Γίνονται χρόνια ριάλιτι. Το δικό μας σόου έχει τα πάντα. Παιχνίδια, τραγούδι, φάρσες.»

-Μετά την πρεμιέρα υπήρξαν και αρνητικές κριτικές, που υποστήριξαν πως το «Sunday Live» βασίζεται εν μέρει σε παλαιότερες ιδέες. Ποια είναι η απάντηση σου;

«Το σόου προβάλλεται πολλά-χρόνια στο εξωτερικό. Και σε αυτό το σόου έχουν βασιστεί σχεδόν όλα τα σόου που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Δεν αντιγράφει λοιπόν, είναι η «μητέρα» τους. Αυτή είναι η αλήθεια.»

-Γενικά, τις κριτικές τις διαβάζεις; Και τις λαμβάνεις υπ' όψιν;

«Χρόνια έχω τελειώσει με αυτό. Δεν τις διαβάζω. Δεν θέλω να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα με ωραία μεγάλα λόγια, ούτε να καταρρακώνεται το ηθικό μου με αρνητικά σχόλια. Προσπαθώ να εισπράξω από τον κόσμο που συναντώ την άποψη του για τις εκπομπές που παρουσιάζω.»

-Στο παρελθόν είχαν πάρει τα μυαλά σου αέρα;

«Οχι. Έχω ανθρώπους γύρω μου που με «γειώνουν» και δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα. Το να διεκδικώ πράγματα στη δουλειά -και δεν εννοώ το οικονομικό- δεν θεωρώ πως με βάζει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Να έχω ύφος, να βρίζω, να προσβάλλω και να μειώνω κόσμο δεν το έχω κάνει ποτέ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved