Survivor Spoiler: Ροδάνθη, Μαρίνα ή Ντάρια φεύγει το βράδυ;
Media

Survivor Spoiler: Ροδάνθη, Μαρίνα ή Ντάρια φεύγει το βράδυ;

Survivor 2018: Γυναικεία υπόθεση και με πολύ πάθος η σημερινή αποχώρηση στο Survivor.

Κι αν η υποψηφιότητα της Ροδάνθης ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, αφού την είχαν ήδη ξαναψηφίσει και όπως έχει φανεί δεν ανήκει στις "κλίκες" που έχουν δημιουργηθεί στους Μαχητές σχεδόν από την πρώτη εβδομάδα του δεύτερου κύκλου του reality στον Άγιο Δομίνικο, οι δύο άλλες υποψηφιότητες, της Μαρίνας και της Ντάριας τάραξαν για τα καλά τα νερά στην εξωτική παραλία της ομάδας.

Κι αυτό γιατί σίγουρα δεν ήταν αναμενόμενες. Το κλίμα όμως για τα δύο κορίτσια φάνηκε από χθες το βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι συνήθως ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για το τι συμβαίνει στις ψηφοφορίες. Ο "λαός του twitter" από την ώρα που ανακοινώθηκαν τα τρία ονόματα έκανε "πάρτι" κατά των δύο δυνατών -όπως διατείνονται- παικτριών, της Μαρίνας και της Ντάριας δείχνοντας καθαρά πως η Ροδάνθη είναι υπό την προστασία του κόσμου χαλαρά.

Άρα το παιχνίδι της αποχώρησης παιζόταν ανάμεσα στις άλλες δύο. Και σύμφωνα με ότι φτάνει στ' αυτιά μας η Μαρίνα Πήχου είναι αυτή που έχει ήδη δει την πόρτα της εξόδου και ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή. Κι αν οι φήμες αποδειχτούν αληθινές ο εμφύλιος πόλεμος ξεκινάει για τα καλά στις τάξεις των Μαχητών. Για να δούμε τι θα φέρει το βράδυ....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved