Απόστολος Γκλέτσος: «Χαίρομαι ξανά που η μικρή οθόνη επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία»
Media

Απόστολος Γκλέτσος: «Χαίρομαι ξανά που η μικρή οθόνη επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία»

Ένας δημιουργικός άνθρωπος, που έχει αποδείξει με τη δουλειά του στην ελληνική μυθοπλασία και την προφορά του στα κοινά ότι τίποτε δεν του χαρίστηκε σε αυτή τη ζωή!

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Τατουάζ», μιλάει στην «Espresso» και εξηγεί για ποιο λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στην TV.

«Εδώ και οχτώ χρόνια δεν έχω κάνει ούτε μια μέρα διακοπές, αφού έχω αφιερωθεί απόλυτα στον Δήμο Στυλίδας. Δεν έχω πάρει ούτε μια μέρα ανάσα. Οταν η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου με πήραν τηλέφωνο, είπα αμέσως “ναι”, αφού πρώτα διάβασα το σενάριο, γιατί κατά βάθος ήθελα να αλλάξω εικόνες. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να γίνω καλύτερος και πιο αποδοτικός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» αναφέρει και συνεχίζει: «Πάντως, χαίρομαι ξανά που η μικρή οθόνη επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία και στις ελληνικές παραγωγές. Γιατί έτσι έχουν δουλειά πολλοί εργαζόμενοι και... ψωμί πολλά σπίτια. Δεν είμαι κατά των realities, των σόου, ακόμη και των ξένων σειρών, αλλά ας δώσουμε πρώτα βήμα στην ελληνική κουλτούρα και μετά στην τουρκική. Ας δουν τα παιδιά πρώτα μια ελληνική σειρά και μετά ας δουν τα τούρκικα. Νομίζω ότι το να βλέπουμε πρώτα τον “Σουλεϊμάν” και μετά μια ελληνική σειρά δεν είναι προς όφελός μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved