Εκτός Έψιλον: «Σας ανακοινώνω πως δεν ανήκω πλέον στο δυναμικό του σταθμού»
Media

Εκτός Έψιλον: «Σας ανακοινώνω πως δεν ανήκω πλέον στο δυναμικό του σταθμού»

Τέλος από το Έψιλον και το ανακοίνωσε με μήνυμά του στο facebook!

O λόγος για τον Γιώργο Σφακιανάκη, ο οποίος δεν ανήκει πια στο δυναμικό του σταθμού: «Αγάπες σας ανακοινώνω πως δεν ανήκω πλέον στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV.

Πέρασα όμορφα και γνώρισα ωραίους, κυρίως στην ψυχή ανθρώπους, που έκτισαν με αγάπη ένα κανάλι από το μηδέν. Πέρασα σχεδόν απ’ όλα τα πόστα του: Αρχισυνταξία, συντάκτης, υπεύθυνος καλεσμένων, παρουσιαστής, πανελίστας, φίλος, συνάδελφος, αδελφός. Ήταν 4 γεμάτα όμορφες εικόνες χρόνια. Ξεκινήσαμε από το Περιστέρι και φτάσαμε Μελίσσια. Κέρδισα αρκετά. Κυρίως την αγάπη των τεχνικών και των δημοσιογράφων κι αυτά κρατώ. Έχει σπουδαίους ανθρώπους αυτός ο σταθμός.
(Δημοσιογράφους, Εικονολήπτες, μοντέρ, παραγωγούς, μακιγιάζ, κομμωτές, φύλακες, καθαρίστριες, τηλεφωνικό κέντρο, κυλικείο, ηλεκτρολόγους κ.α) Ένα δημόσιο ευχαριστώ στη Nana Palaitsaki και στη Marialena Andreou που με γέμισαν με την απίστευτη ανθρωπιά τους και με ανέχθηκαν για αρχισυντάκτη τους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην πρώτη μου διευθύντρια για το Epsilon Κυρία Rania Matafia, ένα ευχαριστώ από καρδιάς στον Menios Fourthiotis για όσα μου αναγνώρισε και κάθε χρόνο μου εμπιστευόταν τον «αέρα» και το κοντρόλ του σταθμού. Ένα μεγάλο με αγάπη ευχαριστώ στην ΚΥΡΙΑ Φωτεινή Γεωργαντά. Ένα αγαπησιάρικο ευχαριστώ στην υπέροχη Natalia Germanoy που με ανέχθηκε στο «Μη χανόμαστε» και στο «Namaste». Ένα μεγάλο πολύ μεγάλο φιλί στα υπέροχα πλάσματα που τα καλοκαίρια ήμουν ο Αρχισυντάκτης τους και περνούσαμε όμορφα Όλγα Λαφαζάνη, Βίκυ Παπαλουκά αλλά και τον Γιώργο Πολυχρονίου που του ζάλιζα τα αυτιά από τη θέση του κοντρόλ. Και τον Τρυφωνάκο Σαμαρά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χριστίνα Λαμπίρη για τα θαύματα που ζήσαμε στο «La BiriBiri».

Για το τέλος, ένα ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στο λατρεμένο μου κορίτσι Tzortzela Kosiava για τα όσα ζήσαμε το καλοκαίρι στο «Mάτσες Μούτσες». Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον νέο οικονομικό διευθυντή του Epsilon Tv κύριο Δημήτρη Δημαρέλη για την υποστήριξη αρχές Σεπτέμβρη . Κι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε δυο τύπους που φρόντισαν να μου υπενθυμίσουν ότι θα πρέπει να συνεχίσω να είμαι άνθρωπος και να προσφέρω την πολύτιμη βοήθεια μου ακόμη κι αν προδοθώ. Πάμε για άλλα…..»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved