Anne: Για πρώτη φορά ξεσπούν οι γονείς της Μελέκ
Media

Anne: Για πρώτη φορά ξεσπούν οι γονείς της Μελέκ

Από το πρώτο επεισόδιο της τουρκικής σειράς του ΑΝΤ1 «Anne» κατάφερε να κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη.

Ο λόγος για την μικρή «Μελέκ» η οποία αν και μόλις εννέα ετών, έχει ξεχωρίσει για το υποκριτικό της ταλέντο. Η μικρή έχει παίξει ήδη σε τρία τουρκικά σίριαλ και σε δυο ταινίες, έχοντας αποσπάσει τέσσερα βραβεία.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη συμμετοχή της στη σειρά «Αnne» η δημοτικότητα που κέρδισε η μικρή είναι τεράστια, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media. Συγκεκριμένα ο λογαριασμός της στα social media μετρά πάνω από 320 χιλιάδες followers, κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση των τραπεζικών λογαριασμών των γονιών της κατά πολλά μηδενικά.

Το γεγονός όμως αυτό, είναι κάτι που αρκετοί στη γειτονική χώρα δεν βλέπουν με ιδιαίτερα καλό μάτι. Για την ακρίβεια μια μερίδα του κοινού, κατηγορεί τους γονείς της για υπερέκθεση και εκμετάλλευση με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει «πόλεμος» στην Τουρκία.

Από την άλλη οι γονείς της μικρής κάνουν τα πάντα για να τη βλέπουν χαμογελαστή και ευτυχισμένη και ουδέποτε θα χρησιμοποιούσαν την κόρη τους, με σκοπό το κέρδος.

«Δεν εκμεταλλευόμαστε την κόρη μας. Εμείς την λατρεύουμε και θέλουμε μόνο το καλύτερο για εκείνη», φέρεται να είναι τα λόγια των γονιών της σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Tv Stars.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved