Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα είμαι αυστηρή ή όχι»
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα είμαι αυστηρή ή όχι»

Το Survivor Πανόραμα επέστρεψε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας μεταφέρει τα όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου. 

Η προηγούμενη εβδομάδα σηματοδοτήθηκε από την πρεμιέρα του Survivor Πανόραμα που προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.30. Πως νιώθεις γι’ αυτό το βήμα;

«Πρόκειται για την «εξέλιξη» του «Εδώ Survivor», έχω στο πλευρό μου την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και νομίζω ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Καθώς προχωράει και το ριάλιτι, θα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε περισσότερους καλεσμένους, θα έρχονται στο πλατό οι παίκτες που θα αποχωρούν, θα παρουσιάζουμε αποκλειστικά βίντεο και σκηνές από το επεισόδιο που θα παίζεται το ίδιο βράδυ. Η εκπομπή θα κινηθεί στα περσινά μονοπάτια»

Πέρσι, η Ελεονώρα Μελέτη προχωρούσε σε καυστικές ερωτήσεις «ζόριζε» τους παίκτες που πήγαιναν καλεσμένοι. Θ’ ακολουθήσεις τον ίδιο δρόμο;

«Δεν έχω αποφασίσει το αν θα είμαι αυστηρή ή όχι. Ανάλογα με το τι συμβαίνει στο παιχνίδι την εκάστοτε στιγμή, εγώ θα ρωτάω τους καλεσμένους αυτά που θα ήθελα να μάθω ως τηλεθεάτρια. Νομίζω ότι σημασία έχει ο τρόπος που ρωτάμε και όχι τόσο το τι ρωτάμε. Δεν θέλω, σε καμία περίπτωση, να πιέσω κάποιον, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος στις συν¬ντεύξεις μου»

Πως βλέπεις τον 2ο κύκλο του παιχνιδιού;

«Αρχικά, δεν θέλω να συγκρίνω. Είναι διαφορετικοί άνθρωποι μέσα, με διαφορετικές προσωπικότητες, οπότε δίνουν και διαφορετικό υλικό. Από το φορμάτ και μόνο είναι πολύ δυνατό, προσωπικά με γοητεύει πολύ το διαγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ μέλλον ακόμα στο κομμάτι του ριάλιτι, θα δούμε πολλές εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα»

Και η παραγωγή φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον με προσθήκες παικτών, ανατροπές.

«Ο Ατσούν Ιλιτζάλι είναι μετρ σε όλα αυτά. Όντως, θα δούμε ανατροπές που δεν είχαμε δει στον πρώτο κύκλο» είπε στο tvkouskous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved