Φερεντίνος: «Αν μπορούσε κάποιος τώρα να κοιτάξει το τότε, θα γέλαγε αλλά και θα στεναχωριόταν»
Media

Φερεντίνος: «Αν μπορούσε κάποιος τώρα να κοιτάξει το τότε, θα γέλαγε αλλά και θα στεναχωριόταν»

Ο Χρήστος Φερεντίνος βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης και έχει ζήσει την «χρυσή» εποχή της. 

Έχει περάσει από όλους σχεδόν τους τηλεοπτικούς σταθμούς και οι εκπομπές του είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Μίλησε μας λίγο για τη «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης...

«Μεγάλα μπάτζετ, μισθοί επί δέκα, παραγωγές πολλές, μέρες της αφθονίας, που δεν ξέραμε τότε ότι ήταν μετρημένες. Για τα δικά μας δεδομένα, ήταν δυσανάλογο αυτό που συνέβαινε τότε - απλώς δεν το ξέραμε. Αν μπορούσε κάποιος τώρα να κοιτάξει το τότε, θα γέλαγε αλλά και θα στεναχωριόταν με ανθρώπους που είχαν δώσει πολύ μεγαλύτερη αξία στον εαυτό τους ή που τους είχαμε δώσει εμείς περισσότερη από αυτήν που τους αναλογούσε. Τώρα έχουμε περάσει στην ακριβώς απέναντι πλευρά σε σχέση με το τότε. Παιδιά που δουλεύουν με μισθούς πείνας, ατελείωτες ώρες»

Ωστόσο, και τώρα έχουμε ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές...

«Αυτό δεν γίνεται να εκλείψει ποτέ. Είναι το γνωστό «όποιος μπορεί να τα φέρει, αλλά και να τα διεκδικήσει, τότε θα τα πάρει». Ελεύθερη αγορά είναι, δεν είναι Δημόσιο. Τα κανάλια ξέρουν ότι ένας άνθρωπος που μπορεί να τους φέρει διαφήμιση -και άρα έσοδα- είναι ακριβός»

Εσύ ανήκεις ή ανήκες ποτέ στο team των ακριβοπληρωμένων παρουσιαστών;

«Πάντοτε ήμουν στους κανονικά αμειβόμενους. Σίγουρα, κάποτε πληρωνόμουν πολύ καλύτερα απ' ό,τι τώρα, όμως ποτέ δεν ανήκα στον αστερισμό των ανθρώπων που έβγαζαν υπέρογκα ποσά. Ήμουν από τους καλά αμειβόμενους, ωστόσο δεν είμαι από τους τύπους που θα διεκδικούσαν το απόλυτο ποσό που θα μπορούσαν να πάρουν»

Έχουν ακουστεί πολλά για απλήρωτες τηλεοπτικές σειρές. Εσένα σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποια από τις εκπομπές σου;

«Όχι, ποτέ δεν μου έχει συμβεί σε δική μου εκπομπή να μείνω απλήρωτος εγώ ή ο; συνεργάτες μου»

Έχεις περάσει από όλα τα κανάλια. Υπάρχει κάποιο που θα αποκαλούσες «το κανάλι σου»;

«Ισως ακουστεί διπλωματική αυτή η απάντηση, όμως με όλα τα κανάλια μπορώ να σου πω ότι μας συνδέει κάτι πολύ δυνατό» εξήγησε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved