Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν καθημερινά»
Media

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν καθημερινά»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς «Έλα στη θέση μου».

Ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς «Έλα στη θέση μου» στην οποία πρωταγωνιστείς καθηλώνει ακόμη περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Περίμενες αυτή την εξέλιξη;

Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτή την ανταπόκριση από τον κόσμο, και είμαι πολύ χαρούμενη που έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Η σειρά μας έχει αγαπηθεί πολύ περισσότερο από πέρυσι, οπότε νιώθω πως πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν καθημερινά.

Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας της σειράς;

Η συνταγή της επιτυχίας οφείλεται στο καλογραμμένο σενάριο, στην καλή υποκριτική από τους ηθοποιούς και, φυσικά, στη σκηνοθεσία και στους συντελεστές της παραγωγής. Όταν όλα αυτά συνδυάζονται, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Τι έχεις κερδίσει εσύ από τη συμμετοχή σου στο «Έλα στη θέση μου»;

Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε περισσότερο μέσα από τη δουλειά μου. Προσπαθώ να ανταποδίδω αυτή την αγάπη εστιάζοντας ακόμη περισσότερο στην ενέργεια που πρέπει να δώσω για την τέχνη που υπηρετώ, θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη.

Από την αρχή της δεύτερης σεζόν βλέπουμε μεγάλες ανατροπές στη ζωή της Ρενάτας. Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία της ηρωίδας που υποδύεσαι;

Με πολλά σκαμπανεβάσματα. Στα πιο πρόσφατα επεισόδια τη βλέπουμε να περνάει πολύ δύσκολα. Η Βασιλίνα με τη Μένη της στήνουν συνέχεια παγίδες και ο Αχιλλέας μια την υποστηρίζει, μια την αφήνει μετέωρη για τους δικούς του λόγους. Συναισθηματικά νιώθει πολύ μόνη. Το μόνο που την κρατάει δυνατή είναι η αγάπη που έχει στον Αχιλλέα και εκείνος για τη Ρενάτα. Δεν ξέρω, όμως, αν θα αντέξει αυτή την πίεση. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Η επανασύνδεση είναι θέμα χρόνου για τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα, όπως όλοι ελπίζουμε;

Είναι πολύ δύσκολη η επανασύνδεση. Έχουν συνέχεια κάποιον να τους παρακολουθεί, και αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο για τους ήρωες. Κάποια στιγμή μπορεί και να αφεθούν, να ξαναδούμε αυτό το ζευγάρι μαζί, όμως το συμφωνητικό που έχουν υπογράψει ο Αχιλλέας με τη Μένη δεν ξέρω κατά πόσο θα τους το επιτρέψει.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved