Ευαγγελία Συριοπούλου: Αποκάλυψε τις εξελίξεις της σειρά «Έλα στη θέση μου»
Media

Ευαγγελία Συριοπούλου: Αποκάλυψε τις εξελίξεις της σειρά «Έλα στη θέση μου»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε κρυφές συναντήσεις ανάμεσα τους. Τι θα συμβεί σε αυτές;

Θα υπάρξουν κάποιες συναντήσεις που θα είναι πολύ έντονες συναισθηματικά. Έχει περάσει αρκετός καιρός που αυτοί οι δύο είναι χώρια. Όμως σε αυτές τις συναντήσεις θα παρθούν και κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις για τις ζωές τους.

Μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει η Ρενάτα για να κερδίσει τον Αχιλλέα;

Θα δούμε τη Ρενάτα να παίρνει αρκετά σκληρές αποφάσεις για να βοηθήσει τον Αχιλλέα να ξαναπατήσει στα πόδια του. Όμως αυτές οι αποφάσεις δεν είναι καθόλου υπέρ της. θα πονέσει και θα πληγωθεί πολύ. Κάνει πράγματα που δεν θα τα έκανε ποτέ. Φτάνει στο σημείο να πολεμάει τον ίδιο της τον εαυτό.

Η περιβόητη μυστική συνάντηση θα τους φέρει ξανά κοντά; Πότε θα μάθει το τηλεοπτικό κοινό ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που τους ενώνει;

Σε πολύ λίγα επεισόδια θα αποκαλυφθούν όλα. Οι τηλεθεατές θα μάθουν σύντομα τι παιχνίδι στήνουν ο Αχιλλέας με τη Ρενάτα απέναντι στις Σουλτς.

Ο πόλεμος με τη Μένη Σουλτς και τη Βασιλίνα θα συνεχιστεί; Θα καταφέρουν τελικά να τη διώξουν από τη Sofoexpress;

Θα προσπαθήσουν να την πολεμήσουν πάλι. Η απόφαση, όμως, αν θα φύγει, τελικά, η Ρενάτα από την εταιρεία θα είναι ληφθεί ανάμεσα σε εκείνη και την Αιμιλία.

Ποια στοιχεία της Ρενάτας έχεις και ποια θα ήθελες να έχεις ως Ευαγγελία;

Η δυναμικότητα και η προστατευτικότατα της Ρενάτας είναι και δικά μου στοιχεία, θα ήθελα να είμαι πιο ψύχραιμη, όταν αγχώνομαι. Πολλές φορές το άγχος δεν με αφήνει να σκέφτομαι καθαρά με αποτέλεσμα να πανικοβάλλομαι.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved