Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης…»
Media

Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης…»

Το «DWTS 6» έχει κερδίσει ήδη την προτίμηση του κοινού. Τι ξεχωριστό έχει και αρέσει στους τηλεθεατές; Τι πιστεύει η Ευαγγελία Αραβανή που το παρουσιάζει;

«Το "Dancing with the stars" είναι ένα χορευτικό show που έχει κερδίσει το κοινό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτή τη σεζόν βγαίνει ακόμα πιο ανανεωμένο, φρέσκο, με πολλά νέα πρόσωπα, και είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω κι εγώ σε αυτήν την ομάδα. Ο χορός είναι τρόπος έκφρασης, ευτυχία και διέξοδος από τα προβλήματα της καθημερινότητας και νομίζω ότι για αυτό και έχει κερδίσει τον κόσμο. Είναι το αντίδοτο πάσης κρίσης, που σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Έχετε συμμετάσχει και ως διαγωνιζόμενη. Αυτό δεν σας φέρνει αυτόματα στην πλευρά των παικτών;

«Φυσικά! Γνωρίζω πολύ καλά πώς είναι να είσαι στη θέση τους, να προσπαθείς κάθε εβδομάδα να ξεπερνάς τις αντοχές σου και τα όρια σου για να φέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Υπάρχει άγχος, αγωνία, σκληρή δουλειά και πολύωρη προπόνηση».

-Φοβηθήκατε τη σύγκριση με τις προηγούμενες παρουσιάστριες του show;

«Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης, διότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός σε αυτό που κάνει. Εγώ, ως Ευαγγελία, θέλω να κάνω όσο το δυνατόν πιο σωστά τη δουλειά μου και ν' αφήσω το δικό μου αποτύπωμα σε αυτό το show».

- Ποια είναι η γνώμη σας για τη Ζέτα και τη Δούκισσα;

«Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Δούκισσα Νομικού είναι αξιόλογες παρουσιάστριες. Η καθεμία με το δικό της στιλ και χαρακτήρα. Εκτιμώ πολύ και τις δύο, καθώς και τη δουλειά τους».

-Ποια είναι η σχέση σας με το χορό;

«Ο χορός μου αρέσει πολύ, αλλά, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχω χάσει την επαφή μου, λόγω έλλειψης χρόνου. Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ασχολήθηκα με διάφορα είδη: από κλασικό, μοντέρνο, λάτιν, φλαμένγκο και πολλά ακόμη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved