Παύλος Ορκόπουλος: Ένας… χαζοπαππούς στο «Σόι σου»
Media

Παύλος Ορκόπουλος: Ένας… χαζοπαππούς στο «Σόι σου»

Ο Παύλος Ορκόπουλος μιλάει για τα εγγόνια του, τα κυριακάτικα τραπέζια και τον ρόλο του «Μενέλαου» Τριανταφύλλου, στη δημοφιλή σειρά του Αlpha «Tο σόι σου».

Είναι ο παππούς που θα ήθελαν να έχουν όλα τα Ελληνόπουλα, και όχι αδίκως. Πρόκειται για έναν πράο άνθρωπο που λατρεύει τα εγγόνια του και παίζει μαζί τους σαν παιδί, καθώς θεωρεί ότι αυτός είναι ο καλύτερος δίαυλος επικοινωνίας. Αλλωστε, όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος είναι παππούς και μάλιστα... χαζοπαππούς!

«Εχω δύο εγγονούς. Ο ένας πάει στο νήπιο και ο άλλος, που τον κρατάω και τον προσέχω συχνά στο σπίτι, είναι ένας φοβερός δίχρονος μικρούλης που λέει καταπληκτικές ιστορίες για τα ωραία σύννεφα στον ουρανό. Αναρωτιέμαι, μάλιστα, πού έμαθε όλες αυτές τις λέξεις και τις λέει πεντακάθαρα. Εχω καταλήξει πως η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη με τα παιδιά» τονίζει στην Espresso ο ταλαντούχος ηθοποιός και συνεχίζει μιλώντας για την επιτυχία του σίριαλ που προβάλλεται με επιτυχία για 4η τηλεοπτική σεζόν:

«Στη σειρά όλοι οι συντελεστές παίρνουμε μέρος με μεγάλη χαρά γιατί την αγαπάμε πολύ. Ολοι οι άνθρωποί της, ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί, οι τεχνικοί, ζούμε στα γυρίσματα φοβερές κωμικές καταστάσεις. Ξέρετε, όταν δημιουργεί ο ηθοποιός, ο πρώτος που εισπράττει την ατάκα του, το γέλιο, τη συγκίνηση, το συναίσθημα είναι ο συμπρωταγωνιστής του. Αν δεν περάσει το κέφι και η όρεξη στον συνάδελφό του, δεν μπορεί να περάσει και στο κοινό» σημειώνει.

Πώς αντέχει την ιδιόρρυθμη τηλεοπτική του σύζυγο Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου): «Πολλοί τηλεθεατές με ρωτούν στον δρόμο ακριβώς αυτό. Μάλιστα ένας μου είχε πει “Κύριε Ορκόπουλε, αν την είχα για γυναίκα θα την έσφαζα» (γέλια). Κοιτάξτε. Εγώ πιστεύω ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Αυτή η διαφορά των χαρακτήρων -ο Μενέλαος είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, η Αλεξάνδρα έχει ταμπεραμέντο- ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα. Η Αλεξάνδρα μπορεί να φαίνεται ότι ταλαιπωρεί τον Μενέλαο, αλλά εκείνος ακόμη και στις μεγαλύτερες παραξενιές της έχει ως εγγύηση την αγάπη της κι αυτό δεν είναι μια συνήθεια, αλλά ένα ασφαλές και ένα σταθερό συναίσθημα. Εκείνη φαινομενικά είναι σκληρή. Εχει καρδιά και ψυχή όμως και γι’ αυτό ο Μενέλαος της συγχωρεί διαρκώς τα ατοπήματά της».

Στη συνέχεια η κουβέντα πηγαίνει και στα περίφημα οικογενειακά τραπέζια της Κυριακής, που είναι το σημείο αναφοράς και των δύο οικογενειών του σίριαλ. «Γεννήθηκα στην Κόρινθο σε μια οικογένεια με έξι αδέρφια. Τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Η καταγωγή μας είναι από τον Πόντο. Αρα καταλαβαίνετε ότι από τα πρωινά μας έως τα δείπνα μας όλα ήταν μεγάλα» αναφέρει και συμπληρώνει: «Οταν παντρεύτηκα και δημιούργησα τη δική μου οικογένεια και ήρθαν τα παιδιά και τα εγγόνια μου, τα κυριακάτικα τραπέζια συνεχίστηκαν και συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved