Η Αμαλία Κάτζου μας συστήνεται
Media

Η Αμαλία Κάτζου μας συστήνεται

Όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την Αμαλία Κάτζου. Τα αποκαλύπτει η ίδια…

«Ήταν Αύγουστος του 2016 όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος μου έκανε πρόταση να συνεργαστούμε. Έτσι, ξεκίνησα στο «live News» στο Epsilon, ενώ λίγους μήνες μετά, τον Μάρτιο του 2017, πάλι με πρωτοβουλία του ίδιου, μου ανατέθηκε από τον σταθμό η παρουσίαση του «Live News» του Σαββατοκύριακου. Με την ομάδα μου προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να δίνουμε τις ειδήσεις από μια πιο αισιόδοξη ματιά, ενώ επικεντρώνουμε στην πολιτική και την οικονομική επικαιρότητα, φέροντας στο στούντιο πολιτικούς, οικονομολόγους και δημοσιογράφους.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, από τα μέσα Φεβρουαρίου ξεκίνησα μια νέα εκπομπή στο Epsilon, την «Off Camera», με σκοπό να αναδείξουμε τις άγνωστες πτυχές των γεγονότων, δίνοντας έμφαση στην έρευνα και σε πρόσωπα που δεν έχουν στραμμένες πάνω τους τις κάμερες. Κάθε Πέμπτη λοιπόν στις 00.15 προσεγγίζουμε με άμεσο και ανθρώπινο τρόπο πρόσωπα, κοινωνικά ζητήματα και προβλήματα, φέρνοντας στην επιφάνεια όλα όσα μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ προσπαθώ να μη λείπω από τους αγώνες όπου συμμετέχει, θα ήθελα να πηγαίνουμε πιο συχνά εκδρομές, αλλά δεν είναι πια εύκολο, γιατί εργάζομαι και το Σαββατοκύριακο.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ να κάνω είναι η γυμναστική, τέσσερις φορές την εβδομάδα. Το έχω ανάγκη, γιατί αδειάζει το μυαλό και γεμίζουν οι μπαταρίες.

ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΓΠ, μου αρέσει να μαγειρεύω και να ασχολούμαι με τη διακόσμηση, θα ήθελα να είχα κάποιες ελεύθερες ημέρες, για να επισκέπτομαι πιο συχνά την αδερφή μου και την οικογένεια της στο εξωτερικό.

ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΠΟΛΛΑ είναι- η μητέρα μου. Στέκεται πλάι μου όλα τα χρόνια, μεγάλωσε την κόρη μου και με βοηθάει σε όλα. Εάν δεν ήταν εκείνη, δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά που κάνω.»

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved