«Στα 9 μου χρόνια θυµάµαι να παίρνω µια βούρτσα και να λέω το ρεπορτάζ µπροστά στον καθρέφτη»
Media

«Στα 9 μου χρόνια θυµάµαι να παίρνω µια βούρτσα και να λέω το ρεπορτάζ µπροστά στον καθρέφτη»

Άλλα πιτσιρίκια παίρνουν βούρτσα για να τραγουδήσουν μπροστά στον καθρέφτη και άλλα για να πουν το ρεπορτάζ! Κάτι ανάλογο αποκάλυψε το έτερον τηλεοπτικό ήμισυ του Δημήτρη Οικονόμου στο ΣΚΑΪ, Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μάλιστα δηλώνει πως θα έστελνε ευχαρίστως κάποιον πολιτικό στο Survivor 2

Τα δελτία ειδήσεων είναι ο απώτερος στόχος σας;

Εχω παρουσιάσει κάποια µεσηµεριανά δελτία. Η εκποµπή έχει άλλη οµορφιά. Είναι πιο ελεύθερη. Εχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις ελεύθερα την άποψή σου. Σου δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να δείξεις ποιος είσαι. Προφανώς το δελτίο είναι κάτι άλλο, εξίσου δύσκολο, µε διαφορετικές απαιτήσεις. ∆εν έχω σκεφτεί την παρουσίαση δελτίου, γιατί τώρα είµαι σε µια νέα δηµιουργική φάση, την οποία απολαµβάνω.

Γιατί διαλέξατε την ενηµέρωση;

Αυτό έχει να κάνει µε παιδικό «τραύµα» (σ.σ.: γελάει)! Προέρχοµαι από µια οικογένεια που µπορεί να µην έχει σχέση µε τη δηµοσιογραφία, αλλά ασχολιόταν πάντα µε την ενηµέρωση. Από µικρή που θυµάµαι τον εαυτό µου, στο σπίτι είχαµε ανοιχτά ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, ενώ παντού υπήρχαν διάσπαρτες εφηµερίδες. Το µικρόβιο είχε µπει από νωρίς µέσα µου. Στην ηλικία των εννέα χρόνων θυµάµαι τον εαυτό µου να παίρνει µια βούρτσα και να λέει το ρεπορτάζ µπροστά στον καθρέφτη. Πάντα ήξερα τι θέλω να κάνω πάνω-κάτω. Τα έφεραν έτσι οι συγκυρίες, λοιπόν, που τα κατάφερα. Υπήρξα πολύ τυχερή στη διαδροµή.

Στο «Survivor» θα συµµετείχατε;

∆εν ξέρω αν θα πήγαινα, ούτε και το αποκλείω. ∆εν νοµίζω, πάντως, να είχα κάποιο ιδιαίτερο θέµα επιβίωσης. Προσαρµόζοµαι ως άνθρωπος γενικά στις συνθήκες, αλλά νοµίζω ότι έχουν άλλοι προτεραιότητα. Λέω να στείλουµε κανέναν πολιτικό στο «Survivor» του χρόνου (σ.σ.: γελάει)! Ο πρώτος που µου έρχεται στο µυαλό είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος εννοείται ότι θα τους εξόντωνε όλους!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved