Μαρία Αναστασοπούλου: «Η πιο δύσκολη στιγµή ήταν η επόµενη µέρα από τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη»
Media

Μαρία Αναστασοπούλου: «Η πιο δύσκολη στιγµή ήταν η επόµενη µέρα από τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη»

Για την πιο δύσκολη -μέχρι στιγμής- στιγμή της καριέρας της μιλάει η Μαρία Αναστασοπούλου και περιγράφει τι σημαίνει για εκείνη η απώλεια... 

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή στον «αέρα»;

Η πιο δύσκολη στιγµή φέτος ήταν η επόµενη µέρα από τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη. Απορώ πραγµατικά πώς καταφέραµε και βγάλαµε την εκποµπή. Ηταν πολύ µεγάλο πλήγµα για όλους µας, αλλά και για εµένα, που ήµουν στη βάφτιση του παιδιού του την προηγούµενη ηµέρα. Καταλάβαµε κάποια στιγµή ότι δεν γινόταν αλλιώς και «ξεσπάσαµε» και µας είδε και ο κόσµος την ώρα της εκποµπής, αλλά νοµίζω έγινε κατανοητό. Ηταν ό,τι πιο δύσκολο µου έχει συµβεί όσα χρόνια είµαι στη δουλειά. Γενικότερα ζορίζοµαι πολύ σε θέµατα που αφορούν κυρίως παιδιά, άσχηµες ειδήσεις και εγκληµατικές ενέργειες. Υπάρχουν κάποια θέµατα, όπως η µικρή Αννυ και ο Βαγγέλης Γιακουµάκης, που πραγµατικά είχα νιώσει ότι «γέµιζαν» τα µάτια µου και δεν µπορούσα να µεταδώσω την είδηση. Οταν φεύγουµε από το στούντιο και κλείνουν τα φώτα, παρακολουθούµε τις ειδήσεις κι εµείς όπως όλος ο κόσµος. Το θεωρώ υποκριτικό να µη «σπάσεις» και να µη λυγίσεις κάποια στιγµή.

Φοβάστε τις απώλειες;

Με στεναχωρούν και µε κουµπώνουν. Νιώθω ότι έχω µια δυσκολία στη διαχείρισή τους και µε φέρνει σε µια αµηχανία όλο αυτό. ∆εν έχω εξοικειωθεί µε την ιδέα και φαντάζοµαι ότι κανείς δεν έχει εξοικειωθεί πραγµατικά µε αυτό.

Ενοχλείτε τους οικείους σας µε την εµµονή να παρακολουθείτε τις εξελίξεις;

Τυχαίνει ο πιο κοντινός µου άνθρωπος, µε τον οποίο ζούµε στο ίδιο σπίτι, να είναι από την ίδια δουλειά, οπότε νοµίζω ότι µε καταλαβαίνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved