Η Αναστασοπούλου μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή: «Είμαι σε μια μακροχρόνια σχέση»
Media

Η Αναστασοπούλου μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή: «Είμαι σε μια μακροχρόνια σχέση»

Η Μαρία Αναστασοπούλου η οποία αποτελεί το τηλεοπτικό ταίρι του Δημήτρη Οικονόμου για την εκπομπή "Σήμερα", μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική της ευτυχία. 

Δεν ξέρουμε πολλά για την προσωπική σας ζωή.

Δεν κρύβω, αλλά ούτε και αποκαλύπτω κάτι. Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αμφιβάλλω πραγματικά αν υπάρχει έστω και ένας που να ενδιαφέρεται για τη δική μου προσωπική ζωή. Είμαι μια χαρά και είμαι πολύ ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει αυτή η χρονιά, αλλά και οι προηγούμενες. Είμαι σε μια μακροχρόνια σχέση και είμαι πολύ καλά.

Υπάρχει ανταγωνισμός όταν και οι δύο βρίσκονται στον ίδιο χώρο;

Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά, ακόμη και αν υπάρχει, καταλήγει σε αλληλοϋποστήριξη, που είναι το πιο ωραίο πράγμα. Αν δεν έχεις κάποιον που να κάνει αυτή τη δουλειά, δεν μπορεί να σε καταλάβει 100%. Σε αυτόν τον χώρο πρέπει να είναι δοσμένο ένα πολύ μεγάλο μέρος του εαυτού σου. Αν κάποιος δεν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο, σίγουρα σε θεωρεί τον «τρελό του χωριού». Οταν ο άλλος περνάει το ίδιο, τότε είναι όλα πιο εύκολα.

Αν προκύψει ένα παιδί, θεωρείτε ότι θα είναι ένα «φρένο» στην καριέρα σας;

Πορεύομαι με τη φράση που μου έλεγε η μητέρα μου ότι «όλα μπορούν να γίνουν σε αυτή τη ζωή». Οσες φορές βάζουμε εμπόδια σε κάτι που θέλουμε να κάνουμε και δεν το κάνουμε, ίσως να είναι μια δικαιολογία τελικά. Αυτή την περίοδο δεν μου περνάει από το μυαλό να αυξηθούμε και να πληθύνουμε… Σε έξι μήνες από τώρα, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Η απόκτηση ενός παιδιού, ωστόσο, είναι κάτι που αφορά τη Μαρία και δεν επηρεάζεται από τη δουλειά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved