Αναστασοπούλου: Αν έχω πετύχει να σταθώ αξιοπρεπώς δίπλα στον Οικονόμου, τότε είµαι διπλά χαρούµενη
Media

Αναστασοπούλου: Αν έχω πετύχει να σταθώ αξιοπρεπώς δίπλα στον Οικονόμου, τότε είµαι διπλά χαρούµενη

Η Μαρία Αναστασοπούλου διανύει µια από τις καλύτερες περιόδους της επαγγελµατικά, στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου στο καθηµερινό µαγκαζίνο του ΣΚΑΪ µε τίτλο «Σήµερα». Η ίδια μιλάει για το τηλεοπτικό της ταίρι αλλά και για τον Βασίλη Λυριτζή για τον οποίο λέει ότι είναι, μαζί με τον Οικονόμου με τον οποίο κάποτε αποτελούσε αχώριστο τηλεοπτικό δίδυμο, επαγγελματικό μπαμπά της. 

Είναι πιο απαιτητική η φετινή τηλεοπτική σεζόν;

Ξεκίνησα µε πολύ ενθουσιασµό τον Σεπτέµβριο. Μερικούς µήνες µετά, διακατέχοµαι από τα ίδια συναισθήµατα. Ηξερα ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο στοίχηµα. Προσπάθησα να είµαι όσο πιο αξιοπρεπής γίνεται δίπλα στον ∆ηµήτρη, ο οποίος είναι από τους λίγους δηµοσιογράφους που έχουµε ακόµη σε αυτή τη χώρα, δεδοµένης της εµπειρίας του και της δηµοσιογραφικής του επάρκειας. Αν έχω πετύχει να σταθώ αξιοπρεπώς δίπλα του, τότε είµαι διπλά χαρούµενη.

Σας λείπει ο Βασίλης Λυριτζής;

Ο ∆ηµήτρης και ο Βασίλης είναι οι επαγγελµατικοί µου «µπαµπάδες», οπότε τους έχω µεγάλη αγάπη και σεβασµό. Θεωρώ ότι από όποιο κανάλι και αν έφευγε, κάνοντας ένα καινούργιο βήµα κάπου αλλού, θα έλειπε. Μιλάµε για έναν δηµοσιογράφο ο οποίος µε τη µατιά και την οπτική του παραδίδει µαθήµατα σε όλους τους νεότερους. Προφανώς και λείπει. Ωστόσο, πιστεύω πως τα πράγµατα εξελίχθηκαν καλά για όλους.

Ησασταν προσωπική επιλογή του Δημήτρη Οικονόµου;

Ειλικρινά, δεν το γνωρίζω, γιατί δεν µπήκα ποτέ στη διαδικασία να το µάθω. Υποθέτω πως και ο ίδιος είχε λόγο σε αυτό. Αλλωστε, δεν θα µπορούσε να γίνει διαφορετικά. Εµένα µου ανακοινώθηκε στα τέλη Αυγούστου. Χαρακτηριστικά µου είπαν: «Σε µιάµιση εβδοµάδα θα είσαι µόνιµα δίπλα στον ∆ημήτρη Οικονόµου».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved