Μαρίνα Πήχου: «Εγώ ονομάζω κλίκα τους άλλους, γιατί οι άλλοι χωρίζονταν συνέχεια σε δυάδες…»
Media

Μαρίνα Πήχου: «Εγώ ονομάζω κλίκα τους άλλους, γιατί οι άλλοι χωρίζονταν συνέχεια σε δυάδες…»

Η Μαρίνα Πήχου βγαίνοντας από το Survivor, ξεκίνησε και τη συζήτηση για τις κλίκες μέσα στους Μαχητές.

Η ίδια αναφέρθηκε στους Ηλία, Χάρη, Κωστάρα και Μελίνα και σε βίντεο εί¬δαμε τη Μελίνα να θεωρεί κλίκα εκείνη, τον Αγόρου και τον Θοδωρή. Τι συμβαίνει τελικά μέσα στην ομάδα;

«Είναι πασιφανές πλέον ότι έχουμε διασπαστεί, έχουμε χωριστεί εσωτερικά σε ομάδες, παρ' όλa αυτά εγώ έχω δηλώσει ξανά ότι η δικιά μου είναι παρέα. Εμείς μέσα στο παιχνίδι στην ουσία συζητούσαμε για την καθημερινότητα μας έξω από αυτό, προσπαθούσαμε να ξεσκαλώσουμε ο ένας τον άλλο για να αντέξουμε περισσότερο. Εγώ ονομάζω κλίκα τους άλλους, γιατί οι άλλοι χωρίζονταν συνέχεια σε δυάδες τριάδες και βλέπαμε ότι μιλούσαν για εμάς. Όταν εμείς πηγαίναμε στη φωτιά, εκείνοι σταματούσαν να μιλάνε, ενώ πριν μιλούσαν. Από αυτά και μόνο καταλαβαίνεις πως ο άλλος κάτι λέει για εσένα. Δεν γίνεται μόλις σε βλέπει να σταματάει να μιλάει»

Τώρα που έχει δει την κατάσταση και απέξω, αν έμπαινε ξανά, θα άλλαζε κάτι στη συμπεριφορά της;

«Αν έμπαινα ξανά, ίσως να διόρθωνα κάποια πραγματάκια σε σχέση με το να μην είμαι τόσο αυθόρμητη. Δηλαδή νομίζω ότι μερικά πράγματα θα τα σκεφτόμουν δεύτερη φορά, γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει 100% τι τραβάμε εκεί μέσα και πόσο ψυχική και σωματική δύναμη θέλει για να επιβιώσεις. Και εκτός από αυτό, επειδή κόβουν και πολλά πλάνα, δεν μπορεί ο κόσμος να καταλάβει ποιος φταίει και ποιος όχι. Οπότε ίσως οι τηλεθεατές να κρίνουν κάποιον λάθος. Όχι ότι φταίνε εκείνοι επειδή η παραγωγή κόβει κατά την άποψη μου πολλά πλάνα, αλλά δεν μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη άποψη»

Τι δυσκόλεψε περισσότερο την ίδια;

«Ξεκάθαρα η επικοινωνία μου με τους υπόλοιπους. Όση κι αν ήταν η πείνα, η οποία προφανώς επηρέαζε και εμένα. Νομίζω ότι αν είχα ένα καλό κλίμα, μια καλή επικοινωνία, μια θετική αύρα, κάτι καλό στην ατμόσφαιρα, θεωρώ ότι θα άντεχα περισσότερο», λέει η ίδια στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved