Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η διαδρομή της τηλεόρασης ακολουθεί τη διαδρομή της χώρας»
Media

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η διαδρομή της τηλεόρασης ακολουθεί τη διαδρομή της χώρας»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ξεκινήσε στην τηλεόραση πριν από 20 χρόνια πρωταγωνιστώντας την σειράς «Ψίθυροι καρδιάς».

Έχει ζήσει εκ των έσω τη διαδρομή της μικρής οθόνης. Πώς θα τη χαρακτήριζε;

«Η διαδρομή της τηλεόρασης ακολουθεί τη διαδρομή της χώρας. Εφόσον η χώρα πηγαίνει προς τα κάτω, αναγκαστικά το ίδιο συμβαίνει και στην τηλεόραση. Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Είναι κρίμα βέβαια, γιατί μέσα στα τόσα χρόνια της τηλεόρασης έχουν γίνει και πολύ ωραίες δουλειές. Δεν σημαίνει ότι όλες ήταν εξαιρετικές, αλλά έχουν γίνει πολύ καλές δουλειές και είναι κρίμα να μην υπάρχουν τώρα οι προϋποθέσεις για να γίνουν πάλι ωραία πράγματα, έστω και με λιγότερα χρήματα».

Πιστεύει ότι θα αλλάξει η όλη κατάσταση;

«Ελπίζω ότι θα αλλάξει. Βέβαια όσο παραμένει η χώρα έτσι δεν νομίζω ότι θα αλλάξει. Θέλω να πω, ότι από τη στιγμή που οι οικονομικές συνθήκες γενικότερα είναι έτσι, δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει μόνο αυτό το κομμάτι. Εδώ δεν αλλάζουν πιο σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, την παιδεία. Θέματα που είναι πιο σοβαρά από το εάν θα γυριστεί ένα σίριαλ ή όχι».

Την γνωρίσαμε ως Ερατώ στους «Ψιθύρους καρδιάς». Πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία της σειράς και τη δική της απότομη αναγνωρισιμότητα;

«Δεν ξέρω ακριβώς πώς τη διαχειρίστηκα γιατί αυτά τα πράγματα τα κάνεις εκείνη τη στιγμή μηχανικά. Δεν το σκέφτεσαι. Ημουν και αρκετά μικρή για να έχω απόλυτη συνείδηση του τι κάνω. Παρ' όλα αυτά, αυτό που προσπάθησα να κάνω ήταν να απομακρυνθώ λίγο από τα πράγματα ώστε να καταλάβω τι μου γινόταν. Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να απομακρύνεσαι για να συνειδητοποιείς τι σου γίνεται».

Κατάφερε να απεμπλακεί από την εικόνα της Ερατώς;

«Ναι και όχι, θα έλεγα. Ο κόσμος ακόμα με συνδυάζει με την Ερατώ παρ' όλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια. Πιο μικρή με θύμωνε αυτό. Ελεγα “αφού έχω κάνει τόσα πράγματα, γιατί;”. Τώρα πια δεν με θυμώνει. Το βρίσκω φυσιολογικό και συγκινητικό ίσως», λέει η ηθοποιός σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Το Βήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved