Fazilet: Νέα δραματική Τούρκικη σειρά στον ΑΝΤ1
Media

Fazilet: Νέα δραματική Τούρκικη σειρά στον ΑΝΤ1

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Μαρτίου

Η νέα δραματική σειρά “FAZILET”, η Νο1 soap opera αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, με μαγευτικά πλάνα με φόντο το Βόσπορο, που σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έρχεται τώρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και καθημερινά στις 16.00.
Η πρωταγωνίστρια, Fazilet (Nazan Kesal) έχει ένα όνειρο στη ζωή της, να γίνει πλούσια και γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο και δε θα παραιτηθεί μέχρι να το επιτύχει..
Η χήρα Φαζιλέτ και οι κόρες της ζουν μία φτωχική ζωή σε μια υποβαθμισμένη περιοχή της Κωνσταντινούπολης. Η Φαζιλέτ, μετά το θάνατο του άντρα της, μεγάλωσε τις κόρες της μόνη και με αρκετές δυσκολίες, ζώντας σε ένα μικρό σπίτι, «στοιχειωμένη» από τα όνειρα που έκανε για μία πλούσια και επιτυχημένη ζωή. Αποφασισμένη να πραγματοποιήσει έστω και τώρα τα όνειρά της, δε διστάζει να χρησιμοποιήσει τις κόρες της για να πετύχει τον σκοπό της, και κυρίως τη μικρή της κόρη, την Ετζέ.
Η μικρότερη κόρη, η δεκαεφτάχρονη Ετζέ είναι πολύ όμορφη και θα στηρίξει την κάθε προσπάθεια που κάνει η μητέρα της, γιατί και αυτή ονειρεύεται χρήματα και φήμη. Η Φαζιλέτ θέλει να την κάνει ηθοποιό ή μοντέλο. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, δεν ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση της κόρης της και την πηγαίνει από το ένα casting στο άλλο.
Η μεγαλύτερη κόρη, Χαζάν υπέφερε πολύ από την απουσία του πατέρα της και δεν έχει συγχωρήσει τη μητέρα της για το θάνατό του, κατηγορώντας την ως υπεύθυνη γι’ αυτόν. H Χαζάν είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στις φιλοδοξίες της μητέρας της, δεν εγκρίνει τη στάση της και την εμμονή της με την ομορφιά. Έτσι, η Χαζάν κρύβει την ομορφιά της, φορώντας αντρικά ρούχα, ενώ εργάζεται σε γυμναστήριο. Η Χαζάν θεωρεί ότι η μητέρα της δεν την αγαπά λόγω του γεγονότος ότι μετά τη γέννησή της, η Φαζιλέτ θυσίασε τα όνειρά της και τις προσωπικές της φιλοδοξίες για την ανατροφή της. Για το λόγο αυτό, η Χαζάν γίνεται πεισματάρα και αντιδραστική και επιτίθεται συνέχεια στη μητέρα της, κατηγορώντας την ως αριβίστρια.
Έχοντας ως κύριο μέλημά της τα πλούτη και τη δόξα που δεν απέκτησε ποτέ, η Φαζιλέτ πηγαίνει με τις κόρες της σε όλα τα μέρη όπου συχνάζουν πλούσιες οικογένειες. Σε ένα ταξίδι, γνωρίζουν τους Εγκεμέν, μια πλούσια και ευυπόληπτη οικογένεια, που κατοικεί σε ένα μεγαλοπρεπές σπίτι στις ακτές του Βοσπόρου και ζει μια πολυτελή ζωή, πέρα από τη φαντασία της Φαζιλέτ. H ζωής της Φαζιλέτ και των δύο κοριτσιών θα αλλάξει πορεία όταν θα διασταυρωθεί με αυτής της πλούσιας οικογένειας Εγκεμέν, η οποία θεωρείται πρότυπο για την υψηλή κοινωνία της Κωνσταντινούπολης. Η Φαζιλέτ θα καταφέρει να αναλάβει τη θέση της οικιακής βοηθού και έτσι θα κάνει καθετί για να ωθήσει την κόρη της, Έτζε ώστε να δημιουργήσει σχέση με έναν από τους γιους της οικογένειας.

Η μοίρα όμως θα παίξει το δικό της ρόλο και θα αλλάξει τα σχέδια της Φαζιλέτ .. Καθώς η Χαζάν ερωτεύεται τον νεαρό γιο της οικογένειας, τον Σινάν, οι ανατροπές στη ζωή της Φαζιλέτ και των κοριτσιών της θα είναι πολλές. Θα είναι τελικά η Χαζάν, αυτή που θα εκπληρώσει το όνειρο της μητέρας της;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved