Κατερίνα Καινούργιου: «Στην τηλεόραση χρειάζεται ο ανταγωνισμός»
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Στην τηλεόραση χρειάζεται ο ανταγωνισμός»

Για δεύτερη χρονιά παρουσιάζει με επιτυχία το πρωινό του Ε.

Για την αλλαγή ώρα μετάδοσης της εκπομπής της «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο κανάλι Ε και ποια θεωρεί πως είναι τα αδύναμα σημεία της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εµπιστεύοµαι τη διοίκηση, εµπιστεύοµαι και τον αρχισυντάκτη της εκποµπής Θέµη Μάλλη. Είναι πολύ κοντινός µου άνθρωπος και µε έχει στηρίξει πολύ. Ισως µου ταιριάζει και περισσότερο η νέα ώρα προβολής. Οσο η ώρα περνάει τόσο αυξάνεται το γυναικείο κοινό, ενώ θα κάνουµε και καινούργια πράγµατα. O βασικός κορµός παραµένει, λοιπόν, ο ίδιος. Σχολιασµός, τηλεφωνικές, τα διλήµµατα και ίσως κάποιες νέες ενότητες»

Θα βρεθείς απέναντι από τη Φαίη Σκορδά.

«Εµένα µου αρέσει πολύ η Φαίη. Και ως παρουσιάστρια και το προφίλ της ως γυναίκας και ως µητέρας. Στην τηλεόραση χρειάζεται ο ανταγωνισµός. Οσο περισσότερες εκποµπές υπάρχουν τόσο το καλύτερο. Ο καθένας για τον ίδιο και την οµάδα του θέλει να πηγαίνει καλύτερα. Με αγχώνει, λοιπόν, όποιο τηλεοπτικό πρόγραµµα και αν βρεθεί απέναντί µου. Είτε είναι το «Survivor» είτε ο Γιώργος Παπαδάκης. Θα δώσω τον καλύτερό µου εαυτό για να πάµε ακόµα καλύτερα»

Δεν ξεκίνησε καλά πέρυσι η εκποµπή, στην πορεία πήγε καλύτερα. Τι ήταν αυτό που έδωσε την ώθηση;

«Ηταν µια καινούργια εκποµπή, εγώ καινούργια στον σταθµό και µια νέα οµάδα που έπρεπε να «δέσει». Εγιναν, λοιπόν, αλλαγές, έγιναν προσθήκες. Βλέπαµε τι µας πήγαινε και τι όχι. Ηταν µεγάλη η χαρά µου πέρυσι τον Φεβρουάριο, όταν ένα πρωί είδα τα ποσοστά ανεβασµένα. Και από τότε ανέβαιναν συνέχεια. Θα σου πω κάτι. Πάντα ήθελα να κάνω πρωινό. Είναι καταξίωση για µια παρουσιάστρια»

Ποια είναι τα δυνατά σηµεία και ποιες οι αδυναµίες του «Φτιάξε καφέ»;

«Δεν µπορώ να σου µιλήσω για αδυναµίες, γιατί αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Θα σ’ τα υποστηρίξω όλα. Ακόµη και οι τηλεφωνικές συνοµιλίες για τις οποίες έχουν ακουστεί πολλά σχόλια εµένα µου αρέσουν και τις υποστηρίζω 100%.», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved